TUGAY CAN / İZ GAZETE - 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimler için Cumhuriyet Halk Partisi'nde İzmir adayları halen merakla bekleniyor. Süreç içerisinde zaman zaman ortaya kimi iddialar atılsa da Cumhuriyet Halk Partisi'nde aday adaylarının Ocak sonunda açıklanacağı öngörülüyor. Öte yandan geçtiğimiz günlerde ilginç bir gelişme yaşandı. Cumhuriyet Halk Partisi Menemen Belediye Başkan aday adayı Serdar Aksoy sosyal medya hesabından, kendisini CHP Menemen Belediye Başkan adayı olarak gösteren, düzenlemiş bir fotoğraf paylaştı. 

Aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi Menemen Belediye Başkan aday adayı Serdal Aksoy'u destekleyen bir grup tarafından da sosyal medyada Aksoy'un düzenlenmiş adaylık otobüsünü gösteren fotoğraf, kafaları karıştırdı. 

İşte o fotoğraf;

'ÖNCE SİLDİ, SONRA AÇIKLAMA YAYINLADI'

Aksoy bu paylaşımı bir süre sonra kaldırırken, sosyal medyada şu açıklamayı yaptı;

"Partimiz içindeki demokratik yarışta aday adaylığı sürecinin sonuna geldik. Atatürk'ün bize emanet ettiği CHP'mizi ilelebet yaşatmaya devam edeceğiz. Tüm makamlar gelip geçicidir fakat CHP kimliği ebedidir. Aday adaylığı sürecini birlikte yaşadığımız belediye başkanımız sayın Tahir Şahin ve arkadaşlarım Ömer Güney, Ali Kemal Elitaş, Erdoğan Çınar ile aynı gemide mücadele etmeye devam edecegiz. Bu yarışın kaybedeni yoktur. Tek kazananı vardır, o da partimiz CHP'dir."

Editör: Haber Merkezi