Birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirilen toplu dosya verme töreni, samimi görüntülere neden oldu. Törende ilk söz hakkını Önceki dönem CHP Narlıdere İlçe Başkanı ve mevcut İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Asker Güneş aldı.

Güneş: “Bugün buradaki meclis üyesi ve meclis üyesi aday adayı arkadaşlarımızla birlikte Narlıdere Belediye Başkanımız Abdül Batur’un hem büyükşehir adaylığına destek vermek, hem de belediye meclis üyeliğine topluca müracaat ederek, örgütümüzün emrinde olduğumuzu belirtmek üzere ilçe başkanlığımızda toplandık.” diye konuştu.

“UMUDUMUZ VE İSTEĞİMİZ BAŞKANIMIZIN BÜYÜKŞEHİR ADAYI YAPILMASIDIR”

Önemli bir süreçten geçtiklerinin altını çizen Güneş, "Ne mutlu ki Narlıdere’ye Belediye başkanımız, büyükşehir belediye başkan aday adayı olarak alanlarda. Hepimizin umudu ve isteği, Sayın Abdül Batur’un partimiz tarafından büyükşehir belediye başkanı adayı olarak gösterilmesidir. Narlıdere birlik ve beraberlik içerisindedir. Çıkacak karar ne olursa olsun, partimizin bayrağını ve oy oranını ilçe başkanımızın emrinde Narlıdere’de en yukarıya çıkartmaya çalışmak için hep beraber dosyalarımızı teslim etmeye geldik. Başkanımız bu süreçten sonra bizlere vereceği emir, belediye başkanımızla birlikte büyükşehir için yapılacak olan çalışmalara hazır olduğumuzu belirtiyorum. Tüm arkadaşlarım adına ilçe başkanıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Asker Güneş’in arıdan söz alan CHP Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat, konuşmasına böylesine yoğun bir günde topluca dosya vermeye gelerek, enerji ve vakit tasarrufu sağlamanın iyi bir fikir olduğunu belirtip, meclis üyelerine ve meclis üyesi aday adaylarına teşekkür ederek başladı.

“ÖRGÜTÜMÜZ ÜZERİNE DÜŞENİ YAPACAK”

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’un büyükşehir belediye başkan adayı gösterilmesinin kendilerini ve Narlıdere’yi mutlu ve onore edeceğini söyleyen Fırat konuşmasına şu şekilde devam etti:

“Değerli arkadaşlarıma yerel yönetimlerde Narlıdere’yi yönetme iddiasında bulundukları için teşekkür ediyorum. Örgütümüz 3 yıldır Narlıdere’de siyasi huzuru temin etmek, birlik ve beraberlik içerisinde çalışabilmek açısında önemli adımlar attı. Bizlerin rakibi Cumhuriyet Halk Partililer değil, bizlerin rakibi Narlıdere’de varlık gösterememelerine rağmen AKP’dir. Bizlerin kendi içerimizdeki çekişmemiz tatlı bir çekişme olacak. Bir yarış değil, bir mücadele isteği olacak. Bugüne kadar ilçemizde sağladığımız huzur bozmamak, alanı kirletmemek, kötü söylemler kullanmamak, aday adayı olan arkadaşlarımızın şahsi durumları ile uğraşmamak çok önemli. Bu kriterlere özen göstererek alanlarla var olup, çalışmalıyız. Tüm dosyalarımızı yönetim kurulumuzla birlikte inceleyeceğiz. Tüm aday adaylarımızın çalışmalarını önümüzdeki süreçte tek tek izleyeceğiz. Adayları değerlendirirken, belediyemizin gereksinimleri doğrultusunda kararlar vereceğiz. Bizler onurlu insanlarız. Hepimizin çoluğu, çocuğu, ailesi var. Kararı aldıktan sonra kapıdan çıktığımızda insanlara hesabını verebilelim istiyoruz. Bu konuda herkes örgütümüze güvensin. Örgütümüz üzerine düşeni yapacak. Aday adaylığı dosyalarını teslim eden tüm arkadaşlarıma örgütüm ve şahsım adına teşekkür ediyor, Narlıderemize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum.”

Editör: Haber Merkezi