BUĞRA KIZILKARA / İZ GAZETE- Önceki dönem Cumhuriyet Halk Partisi Narlıdere Gençlik Kolları Başkanı Onur Atasoy  30 Aralık perşembe günü istifasını vererek görevini bırakmıştı.Bunun üzerine CHP İzmir İl gençlik kollarından Ocak ayının ilk haftası süpriz bir atama ile Doğukan Maltepe göreve getirildi. Önümüzdeki haftalarda ise yönetim kurulunun atanacağı duyuruldu.

'DURMADAN ÇALIŞACAĞIMIZA SÖZ VERİYORUZ'

Ataması gerçekleşen Maltepe, "Yorulmadığımız yolumuzla, Vazgeçmediğimiz davamızla, Omuz omuza yoldaşça, söz verdik halkın iktidarına. Bugün itibarıyla tarafıma verilen Narlıdere İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevimize layık olmak adına yoldaşlarımızla durmadan çalışacağımıza söz veriyoruz" dedi.

'HALKIN İKTİDARINI KURACAĞIZ'

Bu süreçte birlik olmanın öneminmi vurgulayan Maltepe, " Bu görevlerde başta gençlik örgütlerimiz ve partimizin her kademesi ile uyumlu şekilde halkın iktidarını kuracağız. Bizden önce bu görevleri yerine getirmiş tüm başkan ve yöneticileremize sadece teşekkür etmeyecek,onların fikirlerini de kendimize rehber edineceğiz" diye belirtti.

'ULU ÇINARA MİRAS BIRAKACAĞIZ'

Göreve yeni gelen Maltepe sözlerini, " Bizden sonrasına da; bu ulu çınara yakışır miraslar bırakacağız"  diyerek sonlandırdı.

Editör: Haber Merkezi