İZ GAZETE / SERAP ATKAN - Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Ok, seçim sonuçlarından memnun olmayanlara Sosyal Medya hesabından serzenişte bulundu.
Menemen'de Siyasi Ahlak yoksunu olarak tanımladığı ve Kurultay Delegesini hazmedemeyen kişilere; ''Bugün Menemen tarihinde, ilk defa bu kadar Genç-Kadın bir arkadaşımız Kurultay Delegesi oldu. Bizler bunun haklı gururunu yaşarken; bunu hazmedemeyen, iğrenç oyunlarının içine bizi çekmeye çalışan, çamur atmaya uğraşan insanlar türedi. Bu demokrasi kurultayı, Cumhuriyet Halk Partisinin (Partimizin) kurultayıdır; partili olmayan hainlerin yorumuna ihtiyaç yoktur! Yerel seçimlerde Partimize karşı, gidip akp araçlarında çalışan, akp bayrağı sallayan bu ayak takımı; CHP, Menemen’de kazanmasın diye para dağıtan, Umut satmaya çalışan insancıklar kalkmış, bugün sözde 'efendilerinin' talimatlarıyla, Chp Menemen ailesi olarak, Liste Delerek Kurultay Delegesi çıkarmış olmamızı hazmedememiş, boş teneke misali ses çıkarmaya uğraşıyorlar.'' dedi.

Menemen'de yapılan haksızlıkları, hainlikleri unutmadıklarını belirterek ihanet edenleri parti emeğini hak etmediklerini söyledi. ''Sizlerin akp bayrakları sallayan ellerinizden, Cumhuriyete demokrasiye küfür eden dillerinizden çıkan çirkin yorumlarınıza ihtiyacımız yok. Sizi tanıyoruz, biliyoruz! Bakınız SaimTucu ve gibiler... Sizler bu partiyi ve parti emeğini hak etmeyen bir avuç insancık, bir avuç paranın askerisiniz.''  Son olarak boyun eğmeyeceklerini belirten Gökhan Ok; ''Şunu da unutmayın ki; Bizler Kuvayi Milliye’yiz Bizler Atatürk’ün Askerleriyiz! Saldırın, saldırabildiğiniz kadar. Vurun dilinizin döndüğü kadar!
Ne hilelerinize boyun eğeceğiz, diz çökeceğiz, Ne de sizler gibi parti haini olacağız! 
Bugünden sonra, artık meydan boş değil. Chp Menemen Gençlik Kolları, artık her alanda her konuda, partisine de partililerine de sahip çıkacak! Biz varız, var olacağız. Ya gelin, yanımızda saf tutun, birlikte partimizi iktidar yapalım; Ya da susun daha çok kirlenmeyin!'' diye belirtti.

Editör: Haber Merkezi