Gizem TABAN/İZ GAZETE- İstifalar nedeniyle başkan ve yönetimin düşmesi sonucu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) MYK tarafından 5 kişilik geçici yönetimin atandığı Menderes’te olağanüstü kongre heyecanı yaşanacak. 20 Kasım’da (bugün) Menderes Belediyesi Nikah ve Kongre Salonu’nda gerçekleşecek kongrede geçici ilçe başkanlığı görevinde bulunan Muammer Karabacak aday olmayacak.

Toplamda 275 delegenin oy kullanacağı kongrede ilçe başkan adaylığı için; Güler Yılmaz, Ahmet İşler, Çağrı Çiftçi ve Ferhun Baloğlu’nun adı geçiyordu ancak gelinen noktada sadece Yılmaz ile İşler adaylık için yeter sayıda imzaya ulaştığı öğrenildi. Baloğlu, sağlık sorunları gerekçesiyle adaylıktan çekilirken Çiftçi’nin ise adaylık için yeter sayıda imza toplayıp toplamadığının henüz netleşmediği aktarıldı. Menderes Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Kayalar’ın ilçe başkanlığı için Ahmet İşler’i desteklediği öne sürüldü.

Parti bayraklarıyla donatılan kongre salonunda hiçbir adayın pankartının yer almaması dikkat çekti. Kongrenin öğlen saatlerinde başlaması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi