Bayramlaşma töreninde konuşan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “Sevgi ve paylaşma ayı olan Ramazan’ın ardından bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm örgütümüzün Ramazan Bayramı’nı tebrik ederim. Bayramı coşkuyla karşılarken, bir coşkuyu da 23 Haziran’da yaşayacağız. Tüm haksızlıklara rağmen 23 Haziran’da yenilenecek İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde yeniden Sayın Ekrem İmamoğlu’nu belediye başkanlığına getireceğiz” dedi.

'BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ'

CHP Menderes İlçe Başkanı Gizem Candan da, ilçe örgütüne yerel seçim çalışmalarında gösterdikleri özveri için teşekkür ederek, “31 Mart yerel seçimlerinde aldığımız zafer sonrası Ramazan Bayramı’mızı belediye başkanımız ve örgütümüzle birlikte karşılıyoruz. Tüm örgütümüzün Ramazan Bayramı mübarek olsun. Şimdi sırada ülkeyi karanlık zihniyetten kurtarmak var. Bunu da hep beraber başaracağımıza inanıyorum. Önümüzde 23 Haziran seçimleri var. Bununla ilgili çalışmalarımızda devam ediyor. İstanbul’da oy kullanacak seçmenlerimize yönelik bir çalışmamız var. 23 Haziran’da millet ittifakı adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nu yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı yapacak ve İstanbul’a yeniden baharı getireceğiz” dedi.

'HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK'

26. Dönem CHP İzmir Milletvekili Musa Çam da tüm ilçe örgütünün Ramazan Bayramı’nı kutlayarak, “ 31 Mart’ta Menderes’e Mustafa Kayalar ile İzmir’de Tunç Soyer ile gelen bahar 23 Haziran’da İstanbul’da Ekrem İmamoğluile tekrar gelecek, 23 Haziran’da her şey çok güzel olacak” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi