CHP İzmir Milletvekili Adayları, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve CHP Karabağlar örgütü ile birlikte İzmir’in en kalabalık ilçesi Karabağlarda esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla buluştu.

CHP heyeti, 1. Bölge Milletvekili Adaylarının katılımıyla Karabağlar’ın Hatay semtinde yaklaşık 5 kilometre boyunca tüm esnafı ziyaret ederken, sokaklarda ve kafelerde vatandaşlarla sohbet etti ve 24 Haziran için destek istedi.

İzmirlinin ayağına giderek Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı olmasının ve CHP’nin Mecliste çoğunluğu kazanmasının, Türkiye’nin geleceği için hayati önem taşıdığını anlattıklarını ifade eden CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, yapılan çalışma ve aldıkları tepkiler hakkında açıklamalarda bulundu. Yücel şunları kaydetti.

KAMPANYAMIZI İZMİRLİLER SAHİPLENDİ

Milletvekili adaylarımız her gün farklı ilçelerde sokak sokak çalışarak İzmirlilerle buluşuyor. Doğrusunu söylemek gerekirse adaylarımızın performansından çok memnunuz. Aday listemizin açıklanmasının üzerinden çok geçmedi ama milletvekili adaylarımızla İzmir’in 30 ilçesinde de ilk tur çalışmalarımızı tamamladık. Bu çalışmalardan aldığımız tepkiler bizleri çok mutlu ediyor. Vatandaşlarımızın Türkiye için yaklaşan değişime yürekten inandıklarını ve destek verdiklerini her gittiğimiz yerde görüyoruz. Gittiğimiz her ilçemizde, girdiğimiz her dükkan ve evde, İzmirlilerin Muharrem İnce’ye ve CHP’ye sahip çıkmaları bizleri hem çok mutlu ediyor, hem de bizler büyük güç katıyor. Aslında şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki, biz “Artık Tamam Millet İçin Geliyoruz” kampanyamızı İzmirliler sahiplendi, birlikte yürütüyoruz. İzmirli hemşerilerimizden en çok ‘Biz zaten çoktan Tamamız” sözünü duyuyoruz. Ama bizler onlarla birlikte gücümüzü birleştirerek 24 Haziran’da Türkiye’nin güneşini İzmir’den doğurmaya kararlıyız. Bu yolda çalışmalarımızın temposunu her gün daha da arttırıyoruz.

SARAYDA SALTANAT, SALTANATA YANCI OLMA DERDİNDE DEĞİLİZ

Alan çalışmalarında kendilerinin ekonomiyi, kalkınmayı, istihdamı, huzuru ve barışı konuştuklarını, özlenen Türkiye’ye Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığı ve CHP’nin meclisteki çoğunluğu ile kavuşulacağını anlattıklarını ifade eden Yücel “ Son günlerde artık değişimin kaçınılmaz olduğunu anlayan AKP’nin, ona sığınan MHP’nin ve onların adaylarının tek stratejisi var. O da CHP’yi karalamak ve Büyükşehir Belediyemiz üzerinden polemik ve gerginlik yaratmaya çalışmak. Kendilerini bu konuda muhatap alıp, İzmirliyi çekmek istedikleri tuzağa düşmeyeceğiz. Aslında söyleyecek bir sözlerinin, 16 yıllık çökmüş yönetimlerine ilişkin bir kurtuluş reçetelerinin olmaması, zaten her şeyi anlatıyor. Biz adaylarımızla, ilçe örgütlerimiz, kadın ve gençlik kollarımızla 16 yıllık çöküşe nasıl son vereceğimizi, ülkemizde yeniden demokrasinin, adaletin ve kalkınmanın sağlanacağını projelerimizle, politikalarımızla anlatıyoruz. Bizim boş lafa, eski kafa ‘çamur at izi kalsın’ siyasetine ayıracak vaktimiz yok. Biz sarayda saltanat, saltanatta yancı olma derdinde değiliz. Biz halkımız için ve onların hak ettiği eşitliği, adaleti, hakça paylaşımı sağlamış bir Türkiye derdindeyiz. İzmir’de gittiğimiz her yerde İzmirlilerin bu iki amaç arasındaki farkı anladığını ve büyük desteklerini görüyoruz. Ziyaret ettiğimiz her ev ve dükkandan, desteğin çok ötesinde yeni çalışma ve mücadele yoldaşları kazanmış bir şekilde çıkıyoruz” dedi.

24 HAZİRAN VE 8 TEMMUZ SONRASI DA DEVAM EDECEK

Karabağlar’da yapılan çalışmanın çok verimli geçtiğini belirterek, esnaftan ve halktan olumlu tepki aldıklarını dile getiren Yücel, “24 Haziran seçimleri için kendilerinden desteklerini istedik. Yeniden mutlu huzurlu barış ortamı olması için Türkiye’ye bir omuz vereceğimizi söyledik. Halkımızın ilgisi ve desteği çok güzeldi. Yaklaşık 5 kilometrelik bir alanda her esnafımızı ziyaret ederek yürüdük. 24 Haziran’a kadar bu yürüyüşler devam edecek. Bu yürüyüş hiç bitmeyecek. 24 Haziran’da, 8 Temmuz sürecinden sonra da bitmeyecek. Bu bir yaşam mücadelesi, demokrasi mücadelesidir. Bizim yolumuz, çağdaş modern bir Türkiye’yedir. Hukukun üstün olduğu, bağımsız olan bir Türkiye için, herkesi kucaklayacak Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı olması ve CHP’nin iktidar olması için mücadeleye devam edeceğiz” dedi.

KİMLER KATILDI ?

Karabağlar’da yapılan çalışmaya CHP İzmir 1.Bölge Milletvekili Adayları Ednan Arslan, Nilay Kökkılınç, Kazım Umdular, Ezgi Deniz Urunga, Zekiye Seda Sönmez’in yanı sıra, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Çalışma boyunca CHP’liler esnafla, alışveriş yapan, kafe ve parklarda oturan vatandaşlarla sohbet etti ve broşür dağıttı.
 

Editör: Haber Merkezi