Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu seçim bölgesi İzmir'de 3 günlük bir programa katılacak. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu bu yoğun mesai için akşam saatlerinde kente geldi.

CHP Lideri'ni Adnan Menderes Havalimanı'nda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İzmir Milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve partililer karşıladı. Kılıçdaroğlu'na İzmir mesaisinde CHP Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyeleri de eşlik ediyor. CHP Lideri kentte Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in sunumuyla başlayacak programında İzmir Örgütü'nün yanı sıra iş dünyası, çiftçi, esnaf, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla ile de bir araya gelecek.

İZMİR YOLCULUĞUNDA MİNİK SÜRPRİZ

Kılıçdaroğlu'nun İzmir yolunda yaptığı paylaşım dikkati çekti. CHP Lideri ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte İzmir’e giderken uçakta karşılaştığı 'Batu' isimli bir bebekle fotoğraf paylaşan Kılıçdaroğlu, “İzmir yolculuğumuzda Batu ile tanıştık” notuyla fotoğraflı mesaj paylaştı.

Editör: Haber Merkezi