İZ GAZETE- Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir'de CHP'yi hedef alan AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'a tepki gösterdi.

Yücel, Dağ'ın ifadelerini alıntılayarak, "Kafalar yine güzel anlaşılan. Biz, bir kimseyi tanımak istiyorsak Hamza Dağ'ın ağzından çıkan kokuşmuş safsatalara değil, düşüp kalktığı arkadaşlarına bakarız" ifadelerini kullandı. Yücel ayrıca, FETÖ, pudra şekerciler, mafya, faiz lobisi kelimelerini tag olarak kullandı. 

NE OLMUŞTU?

Hamza Dağ, Ödemiş ilçesinde parti üyeleriyle yaptığı toplantıda, ""Yuları HDP'nin elinde olan bir CHP var. Yalan mı? Tezkereye hayır demek yuları HDP'ye kaptırmak demektir. Ben Ödemiş'te ve İzmir'de CHP'ye oy veren hemşerilerimi gayet iyi bilirim. Her şey bir tarafa vatan, millet ve mevzi, bayrak olduğunda ne kadar hassas olduklarını iyi bilirim. Mustafa Kemal Atatürk konusu olduğunda ne kadar hassas olduklarını iyi bilirim. Ama şu anda CHP politikası böyle bir politika değildir. Biz 2035 hedeflerini ortaya koyarken birileri, sadece ve sadece AKP gitsin, Recep Tayyip Erdoğan bir daha bu ülkeye, Cumhurbaşkanı olmasın diye hareket ediyor" ifadelerini kullanmıştı. 

 

Editör: Haber Merkezi