İZ GAZETE- CHP'den Memleket Partisi'ne geçen ve son olarak oradan da istifa eden bağımsız milletvekili Mehmet Ali Çelebi, AKP'ye katıldı.  "Atatürk'ün askeri olarak yoluma Cumhur ittifakı çatısı altında AK Parti'de devam edeceğim" diyen Çelebi'ye tepkiler de art arda gelirken CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, Çelebi için 'topaç' benzetmesi yaptı.

Bakan yapıtğı paylaşımda, "Mehmet Ali Çelebi dönmeye başlamıştı, hala dönüyor. Son durağı sanmayın, topaç dönmeye başladı mı nerede duracağını bilemezsiniz" ifadelerini kullandı.

'SON DURAĞI SANMAYIN'

Bakan'ın paylaşımı şu şekilde:

Çocukken hiç topaç oynadınız mı? Topaç bir dönmeye başladı mı nerede duracağını bilemezsiniz. Mehmet Ali Çelebi dönmeye başlamıştı, hala dönüyor. Son durağı sanmayın, topaç dönmeye başladı mı nerede duracağını bilemezsiniz"

'BELKİ UTANACAK BULUNUR'

Bakan bu açıklamanın ardından yaptığı paylaşımda ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun geçtiğimiz yıllarda Çelebi için sarf ettiği, "Bir dönem şanlı ordumuzda maalesef görev yapan bu fersude şerefs*z FETÖ'cüler gibi davranmaktadır" ifadesini paylaşıp, "Bunu da şuraya koyalım belki bir utanacak bulunur" ifadelerini kullandı. 

Editör: Haber Merkezi