24 Haziran’da seçimi kazanacaklarını söyleyen Sındır, kutlamalar için açılışını yaptığı Ataşehir seçim bürosunu adres gösterdi. Sındır, “AKP’nin derdi millet değil, tek dertleri iktidarda kalmak."

“DÜŞÜŞ İZMİR’DE SERT OLACAK”

AKP iktidarının gelişen dünya karşısında kendini güncellemediğini, toplumun ihtiyaçlarını karşılamadığını söyleyen Sındır, “ Çünkü AKP’nin derdi millet değil, tek dertleri iktidarda kalmak. AKP gündelik politikalarla mevcut konumunu koruma derdine düşmüş bir siyasal iktidardır. Yeni teknolojiler ve dijital dönüşümün başlattığı 4. Sanayi Devrimiyle, dünyada ki diğer iktidarlar toplumlarının geleceğini şekillendirmeye çalışırken biz koltuk, makam ve mevki peşine düşmüş bir siyasal iktidarın çırpınışlarını izliyoruz. AKP’nin kayırmacı istihdam politikaları, rant ekonomisiyle bir avuç zengin yaratılması, milyonların yoksulluğa, açlığa mahkum edilmesi vatandaşlarımızın canına tak dedi. Halkımızın ortak aklını ve ortak vicdanını hiçe sayan tek adam rejimi, seçmenin gözünden de gönlünden de AKP’yi düşürmüş. AKP’nin tüm Türkiye’de oyları düşecek, İzmir’de de bu düşüş sert olacak. AKP İzmir’de ciddi oy kaybına uğrayacak” dedi.

“24 HAZİRAN AKŞAMI BURADA COŞKUYLA KUTLAYACAĞIZ!”

Sahte bir istikrar söylemiyle şekillendirilmeye çalışılan Türkiye hikayesinin inandırıcılığını yitirdiğini söyleyen Sındır, “24 Haziran’da Cumhuriyetin ilke ve değerlerine sahip çıkan bir parti olarak, demokratik, laik, sosyal hukuk devletini bütün kuruluşlarıyla ilke ve değerleriyle yeniden ayağa kaldıracak bir parti olarak bu seçimi kazanacağız. Çünkü istikrar için, güven için başka şans yok. OHAL koşullarında özgürlükleri kısıtlamış, hukukun üstünlüğünü hiçe saymış bir iktidardan; çağın ruhuna uygun bir atılım, bir güven ortamı yaratmasını ve istikrarı sağlamasını beklemek hayalcilik olur. 80 milyonun cumhurbaşkanı olacağım diyen sayın İnce seçimini kazanacak. 24 Haziran akşamı seçimi kazanıp; coşkuyla, davul zurnayla burada bu seçim bürosunun önünde zaferimizi hep beraber kutlayacağız” dedi.

“İKTİDAR BİZİM İÇİN BİR ARAÇTIR”

İktidarın kendileri için bir araç olduğunu ve o araca 24 Haziran’da ulaşacaklarını ifade eden Sındır, “Biz halkla birlikte yürüyen bir partiyiz. Biz halkımızla bir bütünüz. Halkımızla tek bir yumruk olduk. Ülkemizin aydınlık geleceği için 24 Haziran bir dönüm noktası. Bize büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk bir hedef gösterdi; bizim hedefimiz iktidar olmak değil; çağdaş uygarlık düzeyinin üzerinde bir seviyeye bu ülkeyi top yekun çıkarmak. İktidar bizim için bir araçtır ve o araca 24 Haziran’da kavuşacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi