Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel,sabah 06:30’da Vasıtalar Amirliğinde görevli işçilerin kahvaltı sofrasına konuk oldu, çalışanları sahaya kendisi uğurladı. Sabah mesaisine daha sonra alan çalışmalarını inceleyerek devam eden Filiz Sengel, Dutlu yolda devam eden çalışmayı da yerinde inceledi.

Mazbatasını aldığı günden bu yana enerjik bir performansla çalışmalarına hız kesmeden devam eden Filiz Ceritoğlu Sengel, bugün ilk olarak haftanın ilk mesai günü, Selçuk Belediyesi Vasıtalar Amirliği’ni ziyaret etti. İşçilerle birlikte kahvaltı sofrasında bir araya gelen Sengel, belediyenin vitrinini oluşturan işçilere büyük önem verdiğini hatırlatarak, "Her çalışan işçilerimizin emeği benim için çok kutsaldır. Bu anlamda Belediyemizin ve kentimizin daha refah ve daha huzur içerisinde olması için hep birlikte el birliğiyle çalışacağız” dedi.

Başkan Sengel, yaptığı bu ziyaretin ardından araç parkından işçilerini uğurladı.

'ALAN ÇALIŞMASI YAPTI' 

Sabah mesaisine ilçede bazı alanlarda devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, önce tören alanını, daha sonra Dutlu Yolda devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Editör: Haber Merkezi