Başkan Selvitopu, yoğun hafta sonu mesaisine Yaşam Park’ta Tokat Artova Aktaş Köyü Derneği ve ardından da Tokat Artova Bayırlı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin kahvaltı programlarıyla başladı.

Kendisini davet eden dernek üyelerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan Muhittin Selvitopu, önümüzdeki süreçte dernek üyeleriyle de omuz omuza, dayanışma içerisinde çalışmalarını sürdürmek istediklerini söyledi. Karabağlar’da bugüne kadar gerçekleştirdikleri projeler ve bundan sonra hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgilendirmelerde bulunan Selvitopu, daha sonra Tokat Federasyonu’nun gelirini öğrencilere burs vermek amacıyla gerçekleştirdiği kermese katıldı, derneği ziyaret etti. Kermes programına katılan Selvitopu burada gözleme pişirdi, ardından da vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Başkan Selvitopu yoğun programına Yunus Emre Mahallesi’nde Berberler Odası Başkanı Şükrü Bilgi’nin de katıldığı berber dükkanı açılışına katıldı. Ardından da Özgür Mahallesi’nde kahvehane ziyaretleriyle yoğun hafta sonu programını sonlandırdı.

Editör: Haber Merkezi