CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, 31 Mart yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Polat, CHP Menemen Belediye Başkan Adayı Serdar Aksoy ile birlikte Menemen’de Çavuş, Musabey ve Kesik Mahalleleri’nde alan çalışması gerçekleştirdi. Halkın yerel yönetimlerden beklentilerini dinleyen Polat, “Menemen’e bahar çoktan gelmiş. İnanıyorum ki 31 Mart’tan sonra baharı ülkemize hep birlikte getireceğiz” diye konuştu.

'ŞEFFAF YÖNETİLEN KENTLER İSTİYORUZ'

CHP’li Polat ve Menemen Belediye Başkan Adayı Serdar Aksoy, Çavuş, Musabey ve Kesik Mahalleleri’ndeki köyleri ziyaret ederek, halkın sorunlarını dinledi. CHP’nin yerel yönetim bildirgesini anlatan Polat, “Hoşgörülü ve saygılı, hakça paylaşan, hesap veren ve şeffaf yönetilen kentler istiyoruz. Yoksulluğu yenen, üreten ve istihdam yaratan, ulaşım ve altyapı sorunlarını çözmüş kentler istiyoruz. Nefes alan, sosyal adaleti sağlayan, kültür ve sanatı geliştiren, doğa dostu kentler istiyoruz. Mutlu ve gülümseyen kentler istiyoruz. Menemen’deki baharı Martın sonunda tüm ülkemize getireceğiz. Bunun için hep birlikte çok çalışacağız” dedi.

Menemen Belediye Başkan Adayı Serdar Aksoy ise her zaman köylünün, yani ekmeğin, emeğin ve üretimin yanında olacaklarını vurgulayarak, “Sözümüz sözdür. Tüm ihtiyaçlar giderilecek. Martın sonu bahar olacak” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi