İZGAZETE - Cumhuriyet Halk Partisi eski İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir, yaptığı açıklamada farklı dünya görüşlerine saygı duyduğunu ifade ederek, "Türkiye'nin gündem ajandasında olağandan fazla yer tutan parti içi meselemize dair, bugüne dek sosyal medya üzerinden yüzlerce mesaj ve görüşe denk geldim. Politik bir çizgi taşımayan, fikir üretiminden uzak, etnisite ve mezhepçilik üzerinden toplumsal ayrışmayı körükleyen bir çok yorum ve iletimin çoğunu görmezden gelmeye gayret ettim." ifadelerini kullandı.

"NİTELİKLİ AZINLIĞI NİTELİKSİZ ÇOĞUNLUĞA TERCİH ETMİŞ BİR OLARAK..."
"Taşımış olduğum siyasi sorumluluk" nedeniyle böyle bir yazı paylaştığını vurgulayan Özdemir, açıklamada "Yaşamının her alanında nitelikli bir azınlığı, niteliksiz çoğunluğa tercih etmiş biri olarak, bundan sonra Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu ve 24 Haziran Genel Seçimlerinde partimiz Cumhurbaşkanı Adayı, Yalova eski milletvekilimiz Muharrem İnce'ye dair eleştiri kültüründen uzak, terbiye sınırını aşan paylaşımlarına denk geldiğim kişileri,Facebook kişisel sayfamdan çıkaracağımın bilinmesini isterim." diye konuştu.

Özdemir, açıklamasını şu şekilde noktaladı;

"Zira, akla ve vicdana sığmayan bu eğilimlere sahip şahıslar ile siyasal veya sosyal herhangi bir etkileşim, insani değerlere sahip hiç bir birey yarar getiremeyeceği gibi, bu mecradaki niteliksiz çoğunluk hanesine artı bir kalabalıktır. Türbülansa düşen umutlarımızın dirildiği bir gelecek umuduyla..."

Editör: Haber Merkezi