İYİ Parti Buca İlçe Başkanı Gamze Bilgen Torun’un “tek yürek” çağrısı yaptığı toplantıda Erhan Kılıç, “31 Mart akşamı seçim haritasındaki ampulleri söndürüp, CHP’nin altı okunu, İYİ Parti’nin güneşini orada göreceğiz” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Başkan Adayı Erhan Kılıç, seçim çalışmaları kapsamında İYİ Parti Buca İlçe Örgütü’nü ziyaret etti.İYİ Parti Buca İlçe Başkanı Gamze Bilgen Torun, ilçe yöneticileri ve partilerin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Erhan Kılıç, yol haritasını aktardı.

"TEK YUMRUK, TEK YÜREK"

İyi Parti olarak Erhan Kılıç’a tam destek veren İYİ Parti İlçe Başkanı Gamze Bilgen Torun, “Sağ ve sol partiler olarak bir arada olabiliyorsak, CHP’li bir belediye başkan adayının ziyaretine tüm üyelerimiz heyecanla katılım sağlıyorsa işte bu iş olmuştur. Tüm üyelerimiz Millet İttifakı adayı Erhan Kılıç’ın arkasında sahaya çıkmaya hazır. Yapacağımız tek şey tek yürek olmaktır. Bizlerin Türkiye demokrasisini yeniden inşa edebilmek için sorumluluğumuz var. Hepimizin derdi ortaksa biz kimseyi kimliği, inancı, ideolojisi sebebiyle dışlayamayız. Bayrağına, Ata’sına, toprağına ihanet eden biri olmadığı sürece herkesin başımızın üzerinde yeri var. Bu ittifak da çok başarılı olacak. 1 Nisan sabahı haritada çok fazla şey değişecek. Sağ ve sol partiler olarak bir arada olabiliyorsak, CHP’li bir belediye başkan adayının ziyaretine tüm üyelerimiz heyecanla katılım sağlıyorsa işte bu iş olmuştur. Benim tek isteğim buydu ve sağ olsunlar tüm üyelerimiz de Millet İttifakı adayı Erhan Kılıç’ın arkasında sahaya çıkmaya hazır. Bu ittifak Türkiye genelinde başarıya ulaşmıştır bunu şimdiden söyleyebilirim. Yapacağımız tek şey, alanlarda tek yürek, tem yumruk olarak sanki kendi adayımız çıkmış gibi çalışmaktır” dedi. 

"REKOR OYLA KAZANACAĞIZ"

Bilgen’in ardından partililere seslenen Erhan Kılıç, Buca ile ilgili yol haritasını partililere aktardı. Partililerin sorularını yanıtlayan Erhan Kılıç, “Millet İttifakı’nın ülkemiz için hayırlısı olacağını düşünüyorum.Yerel seçimleri, 2023’e giden süreçte Türkiye demokrasisini yeniden kurabilmenin ve parlamenter sisteme dönebilmenin ilk adımı olarak görüyorum. İttifakın yereldeki başarısı genele de yansıyacaktır. İttifaklar kolay kurulmaz. Bizim ortak değerlerimiz var ve önemli olan asgari müştereklerde buluşabilmektir. Bizim asgari müştereklerimiz bayrağımız, vatanımız ve Ata’mızdır. Bu değerler bizi birbirimize bağlıyor. Buca’da sahaya çıktık ve her iki örgütünde tecrübelerinden, enerjilerinden yararlanarak rekor oyla bu seçimleri kazanacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

"31 MART’TA AMPULLERİ SÖNDÜRECEĞİZ"

Türkiye’de birçok sorunun olduğunu ve bunların çözümü noktasında ittifaka ihtiyaç olduğunu belirten Kılıç, “Birlikte omuz omuza ve ortak akılla çalışarak, 31 Mart akşamı seçim haritasındaki ampulleri söndürüp, CHP’nin altı okunu, İYİ Parti’nin güneşini orada göreceğiz. Şuanda Buca’da koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Tüm içtenliğimle söylüyorum Buca’da minimum 50 bin oy fark istiyoruz, bunu gerçekleştirebilecek güce sahibiz. Buna inanırsak ve mahalle mahalle çalışırsak başarabiliriz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi