Siyasetin her zaman mutfağında yer aldığını dile getiren Kaya, Karabağlar Belediye Başkanlığı için her anlamda hazır olduğunu söyledi. Anadolu Birliği Derneği Genel Başkanı Veysel Güldoğan ise, Heval Savaş Kaya’nın Karabağlar’ı marka ilçe haline getirecek birikime sahip olduğu vurgusunu yaptı. CHP Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Heval Savaş Kaya yerel seçimlere yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Uzun süre ‘genel başkan yardımcılığı’ görevini yaptığı Anadolu Birliği Derneği’ni ziyaret eden Kaya, “ Siyasetin hep mutfağında oldum. Bu zamana kadar bütün seçimlerde aktif görevler aldım. Partimde il düzeyinde bilim kurullarında, hukuk komisyonlarında, seçim koordinasyon kurulunda çalıştım. CHP Hukuk Politikaları’ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek’in yardımcılığını yaptım. İzmirspor Kulübü Yönetim Kurulu’nda yer aldım. Anadolu Birliği Derneği, Ege Genç İşadamları Derneği, Atatürkçü Düşünce Derneği gibi birçok sivil toplum kuruluşunda aktif rol aldım. Siyasette ve sivil toplumda hep üreten tarafta olmaya çalıştım. Hiçbir zaman tribünlere oynayarak siyaset yapma anlayışında olmadım” diye konuştu.

"KARABAĞLAR’DA HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ"

Karabağlar Belediye Başkanlığı için uzun dönemdir hazırlandığını dile getiren Kaya, “Gerek düşünsel anlamda gerek fiziki anlamda kendimi hazır hissediyorum. Görev verilirse en iyi şekilde yapacağıma inanıyorum. Bunu tek başımıza başaramayız. Biz Karabağlar olarak hep birlikte başaracağız. Ortak akıl çok önemli. Bu anlamda örgütümüzle, muhtarlarımızla, STK’larla sık sık bir araya geleceğiz. Karabağlar’ı en iyi şekilde yöneteceğiz ve geleceğe taşıyacağız. Amacım sadece bu seçimi kazanmak değil, sonrasında partimi iktidara taşıma yolunda da mücadeleyi büyüteceğime inanıyorum. Çünkü benim bu güzel ülkenin geleceğine dair kaygılarım var. Kurtuluşu da CHP mevzisini güçlendirmekte görüyorum. ” şeklinde konuştu.

"KARABAĞLAR’I MARKA YAPACAK BİRİKİME SAHİP"

Heval Savaş Kaya’nın Karabağlar’a değer katacağını vurgulayan Anadolu Birliği Derneği Genel Başkanı Veysel Güldoğan ise “Bizimle çalıştığı dönemde performansını, örgütlenme gücünü, organizasyon ve ekip kurma kabiliyetini, proje üretme yeteneğini gördük. Ekip ruhuna inanan, kolektif değerler üreten, her ortamda sinerji oluşturan, kibirden uzak, yenilikçi, son derece sosyal, toplumun bütün kesimleriyle önyargısız diyalog kurabilen bir arkadaşımız. Biz onunla çalışırken, projeler üretirken bunları gördük. Karabağlar’ın çehresini değiştirecek, marka bir ilçe haline getirecek birikime sahip. Çok iyi eğitim almış bir arkadaşımız. Karabağlar için büyük şans olur” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi