Güzelbahçe Belediye Başkanı ve CHP Güzelbahçe Belediye Başkan Adayı Mustafa İnce Yelki Mahallesi'ndeki AKP'nin seçim irtibat bürosunu ziyaret ederek 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarında başarılar diledi. 

CHP Güzelbahçe Belediye Başkan Adayı Mustafa İnce 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan İnce, Yelki Mahallesi'nde CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen ve Meclis Üyesi adayları ile mahalle esnafını ziyaret ettiği sırada AKP Seçim İrtibat Bürosunu da ziyaret etti, başarılar diledi. Başkanı İnce Güzelbahçe'de yaşayan herkesin başkanı olduğunu vurgulayarak "Biz Belediye Başkanlığımızda Güzelbahçe'de yaşayan herkese hizmet ettik. Bizim sevdamız Güzelbahçe. Bize oy versin, vermesin Güzelbahçe'de yaşayan her vatandaşımıza hizmet bizlerin görevidir. Seçim centilmence, karşılıklı saygı ve nezaket çerçevesinde geçecektir. Güzelbahçe AK Parti Belediye Başkan Adayımız Burcu Dereci Hanım Efendi; çok nazik, kibar birisi. Benim başkan olarak geçirdiğim bu üçüncü seçim. AK Parti’den İki rakibim de erkekti, ilk kez bir kadın adayla yarışacağım. İnanıyorum ki çok seviyeli ve saygı çerçevesinde bir seçim geçireceğiz. Önemli olan bizler için Güzelbahçe halkının mutluluğudur. Halkımız söz sahibidir bu süreçte, halk ne derse o olacaktır. Bende çalışmaya ve halkımızın isteklerini yerine getirmeye bir kez daha talibim. Umarız 31 Mart seçimlerinden sonra kazanan Güzelbahçe olur, kazanan Türkiye olur” dedi.

AKP Seçim Ofisini ziyaret ettikleri için Başkan İnce ve beraberindeki heyete nazik davranışlarından dolayı teşekkür eden AK Parti Seçim Ofisi yetkilileri Başkan Mustafa İnce’ye başarılar dilediler. Bir süre AK Partili yetkililerle sohbet eden Başkan İnce seçim çalışmalarına kaldığı yerden devam etti.

 

Editör: Haber Merkezi