CHP Bornova İlçe Başkanı Asım Güven, İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Tabak ve Meclis Üyesi Adaylarının da katıldığı seçim çalışmasında mahalle sakinlerinin sorunlarını ve ihtiyaçlarını dinleyen İduğ: "Demokratik ve katılımcı yönetim anlayışıyla yola çıktık. Halkın yönetime aktif katılımını sağlayacak, iletişim kanallarını kullanarak ortak uzlaşı zemininde ihtiyaçlarınıza cevap verecek projeleri hayata geçireceğiz" dedi.

SEMT MECLİSLERİ, HALKI YÖNETİME DAHİL EDECEK

Işıkkent'te esnafı gezen ve piyasa değerlendirmesi yapan İduğ, semt meclislerinin oluşturulmasına ve mahalle sakinlerinin yönetime katılmasına dikkat çekerek şunları söyledi: "Bornova hepimizin diyoruz. Mahalle sakinlerinin de yönetime katılımını sağlayacak semt meclislerini, hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Şeffaf, güçlü iletişim kanallarını kullanarak demokratik, katılımcı yönetim anlayışıyla halkın ihtiyaçları doğrultusunda, ortak sorunlara çözüm sağlayan projelerimizi gerçekleştireceğiz."

Mahalle sakinlerinin coşkusunun büyük olduğunu ve bu coşkunun 31 martta sandığa yansıyacağını belirten Dr. İduğ Bornova'daki millet ittifakının, uzlaşmanın ve güç birliğinin bütün ekibe pozitif enerji verdiğini söyleyerek: "Yeni bir heyecan ve Aşk'la Bornova'ya hizmet etmek için hazırız"dedi.

İDUĞ'DAN ÇOCUKLARA SÖZ

CHP'li İduğ mahallelerde ve sokaklarda seçim çalışmalarını sürdürürken oyun oynayan çocukların neşesine ortak oldu ve çocuklarla birlikte futbol oynadı. Oyun ve park alanlarının eksikliği konusunda sorunun giderilmesi için çocuklara söz veren İduğ, gençlerin spor yapabileceği alanları ve salonları arttıracaklarını, altyapı eksikliklerini gidereceklerini belirtti. Çocukların çağdaş ve yenilikçi bir kentte büyümelerini arzuladığını vurgulayan Dr. İduğ, kendilerine düşen görevin, geleceğin sporcularını yetiştirmek olduğunu ifade etti.

Editör: Haber Merkezi