Cumhuriyet Halk Partisi Bornova Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa İduğ, CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer ile birlikte sabah erken saatlerde önce balık hali, sonrasında ise sebze ve meyve halini ziyaret etti, piyasanın nabzını tuttu. 

İZMİR'DE 'UBER' SORUNU

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nda düzenlenen toplantıda oda başkanı Celil Anık ve Bornovalı üyelerin kendisine ilettiği sorunları ve UBER'le yaşanan sıkıntıları dinleyen İduğ, rekabet ortamının yarattığı yenilik ve gelişim ihtiyacının son derece önemli olduğunun altını çizdi. Özellikle Bornova'da minibüs ve taksi şoförlerine yönelik gerçekleştirilmesi planlanan kurumsal kimlik çalışması ile Bornova'daki değişimin ve gelişimin İzmir'e yayılacağını belirten Dr. İduğ: "Bornova'mızın yüzü sizlersiniz. Yurttaşlar Bornova'da olduklarını sizlerle fark edecek. Bu doğrultuda, yurttaşların kaliteli ve güvenli bir hizmet beklentisini karşılayacak projelerimizle sizlere katkı sağlayacağız. Taksi duraklarımızın yenilenmesiyle öncelikle, şoförlerimizin ihtiyaçlarına cevap vermeyi hedefliyoruz. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sn. Tunç Soyer ile örtüşen, Bornova'mızı güzelleştirecek, büyütecek çalışmalarımızın olduğunu bilmenizi istiyorum" dedi ve bütçe ile ihtiyaç doğrultusunda Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'yla beraber gerçekleştireceği tüm gelişmelere açık olduğunu ifade etti.

TAKSİ APLİKASYON PROJESİ

Türkiye geneli, özellikle metropollerde,taksi şoförlerinin UBER ile sorunlarının olduğunu ve çeşitli sıkıntılar yaşadığını belirten İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Anık, İzmir'de UBER karşısında taksicilerin kalkınmasını ve İzmir'e en hızlı, güvenli ve kaliteli hizmet sunmayı hedefleyen, kendilerinin geliştirdiği mobil aplikasyon projesini İduğ'a tanıttı.

Editör: Haber Merkezi