Masterler Futbol Kulübü sporcuları ve üyeleri başta olmak üzere Çarşı esnafıyla Bornova'da pazar kahvaltısında bir araya gelen İduğ, futbol ve Bornova'daki spor kültürü üzerine önemli açıklamalarda bulundu. Küçük yaşlarda futbola başladığını ifade eden İduğ, birlikte büyüdüğü kültürün yüceliğini şöyle dile getirdi: "Bizler 12-13 yaşlarında futbola başlayan insanlarız, benden 1 yaş büyük olanlara ben abi diyorum. Çünkü, Altınay kültüründe bana bu öğretildi. Biz bu kültürle büyüdük. Masterler'da da ben 3 yıl başkanlık yaptım, çok güzel anlar yaşadık, yaşamaya da devam edeceğiz. Bu işin özünde şu var arkadaşlar; eğer 'biz' olursak başarılı oluruz, 'biz' olmazsak bunların hepsi hikaye... Siz olursanız, biz başarılı olacağız.

"İLK AKLIMA GELEN ŞEY..."

Spora ve özellikle futbola olan sevgisini anlatan İduğ, futbolun kalbi olan Bornova için güzel günlerin geleceğini belirtirken Bornova'daki amatör kulüplere de yeşil ışık yaktı. İduğ'un konuşmasındaki detaylar şu şekilde oldu: "İlk aklıma gelen şey, Masterler'la ilgili, öncelikle tesisle ilgili konunun halledilmesi lazım. Ege Üniversitesi yolu üzerindeki, üniversitenin terk ettiği bir saha var, daha önce antrenmanlarımızı orada yapardık, önce orayı faal hâle getirerek Masterler'ın kendisine ait bir sahasının olması için çalışacağız. Bornova'da 42 tane amatör takım var, biz bunların hepsine elimizi uzatacağız. Bornova'yla ilgili sizin fikirlerinizi de masaya yatırıp durum değerlendirmesi yapacağız, ihtiyaç analiziyle birlikte yolumuza devam edeceğiz. Hiç endişeniz olmasın"

"ATATÜRK İLLÜSTRASYONU, BELEDİYEDEKİ YERİNİ BEKLİYOR"

Keyifli pazar kahvaltısına katılan Ressam Metin Bereketli, Mustafa Kemal Atatürk'e atfen çizdiği 'Evde Barış Dünyada Barış' isimli ilüstrasyonu İduğ'a hediye etti. Ressam Bereketli, konuşmasını şöyle tamamladı: "Cumhuriyet'imizi kuran ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün felsefesinin tüm dünyaya kök saldığını gösteren bu çalışmamı, belediye başkan adayımız Mustafa İduğ'a hediye ediyorum." Ressam Metin Bereketli'nin bu anlamlı hediyesine karşılık CHP'li İduğ şöyle cevap verdi: "İnşallah 1 Nisan tarihinde belediye başkanı olursak, bunu çerçeveletip, belediyede Atatürk'ün en güzel posterinin yanına asmayı taahhüt ediyorum."

"BORNOVA'NIN ŞAMPİYON KOŞUCUSUNA DESTEK"

Tarihi Bornova Çarşı'da düzenlenen pazar kahvaltısına katılan 800m Masterlar Kategorisi Türkiye Şampiyonu Erdal Gündüz, Bornova Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa İduğ'a sporu ve sporcuları desteklemesi konusunda çağrıda bulunarak kendisinin 12 Avrasya Maratonu'na katıldığını ve 13. maratonu olan Antalya'daki koşuya da var gücüyle hazırlandığını ifade etti. Gündüz, Bornova'daki spor kültürünün çok daha iyi yerlere gelmesi temennisinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi