CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat ve Selin Sayek Böke, CHP Bornova İlçe Başkanı Asım Güven, İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Tabak, ilçe yönetim üyeleri, meclis üyesi adayları ve partililerin katılımıyla miting havasında geçen açılışa halkın coşkusu ve ilgisi yoğun oldu. Kurdele kesimi öncesi konuşan İduğ, Bornova'ya 'aşkla' hizmete hazır olduklarını ifade ederek 'Martın sonu bahar' sloganını hatırlattı. 31 Mart seçimlerinde oy oranını yükseğe taşıyacaklarını söyleyen İduğ: "31 Mart’ta oy oranlarını daha da yükseğe taşıyacağız. Sizlerin desteği ve katkısıyla Bornova’da seçimi almanın ötesinde, oy oranlarımızı daha da yükseğe taşıyacağız"diye konuştu.

AİLENİN GÜCÜ İDUĞ'UN YANINDA

Seçim ofisi açılışı sonrasında esnafı ziyaret eden İduğ, gördüğü yoğun ilgi için yurttaşlara teşekkür etti. Bornova Merkez'deki seçim çalışmalarında İduğ’a eşi Ufuk İduğ, oğlu Ertürk ve kızı Nilüfer eşlik ederken, İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Tabak, CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat ve Selin Sayek Böke de 'milletin adayı' Dr. Mustafa İduğ'u yalnız bırakmadı.

BORNOVA'DA NEZAKET VE HOŞGÖRÜ ÖRNEĞİ

Seçim çalışmalarını Bornova Merkez'de devam eden CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa İduğ;CHP Bornova İlçe Başkanı Asım Güven ve İYİ Parti Bornova İlçe Başkanı Mustafa Tabak ile AK Parti Bornova İlçe Teşkilatı'na nezaket ziyaretinde bulunmayı ihmal etmedi. Bornova'da yapılan bu sürpriz ziyarette yüzlerin gülmesi, Bornova'nın nezaket ve demokrasi farkını ortaya koydu.

Editör: Haber Merkezi