İZ GAZETE – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziemir Gençlik Kolları üyeleri, hazırladıkları yiyecekleri canlarını ortaya koyarak çalışan sağlık emekçilerine ikram ettiler. Tüm dünyanın ve Türkiye’nin olağanüstü günlerden geçtiğini söyleyen gençler şu açıklamayı yaptılar:

''Temasa geçtiğimiz sağlık çalışanlarımızın en büyük hasretinin evlerinde yemeye alıştıkları, annelerimizin devamlı yaptıkları ama dışarıdan sipariş edilemeyen börek, sarma, kek gibi ev yiyecekleri olduğunu fark ettik. Biz gençler olarak bizler için mesai harcayan, canlarını ortaya koyup, gerektiği zaman 12-13 saat çalışmaktan çekinmeyen sağlık çalışanlarımıza en azından bu kadarını yapabileceğimiz, manevi destek olarak yanlarında olduğumuzu bu zor zamanları birlikte geçirebileceğimizi hatırlatmak istedik. Evlerinin özlemini çekmemeleri için ev yiyecekleri yaparak onlara ikram ettik”


65 YAŞ ÜSTÜNE DESTEK

Sadece sağlık çalışanlarının değil, 65 yaş üstü vatandaşlarının da yanlarında olduklarını belirten CHP Gaziemir Gençlik Kolları Başkanı Baran Manav ise “Sadece sağlık çalışanlarımızın değil, 65 yaşında ve yaş almış ağır risk altında olan vatandaşlarımızada ulaşmaya çalışıyoruz. Elimizde telefon numaraları olan büyüklerimizi arayarak hem yalnız olmadıklarını hemde bir isteklerinde biz evlatlarının her zaman hazır, onlara yardım etmek için beklediklerini hatırlatıyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi