Başka bir gelecek hikayesinin her zaman yeşili korumak ve arttırmak üzerine kurulu olduğuna dikkat çeken CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz, genç katılımcılarla birlikte zeytin fidanı dikti.

Hatıra ormanı ile ilgili konuşan CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Uyan, "Emek, Zafer, Gelecek kampımızın bugün en anlamlı etkinliğini gerçekleştirdiğimize inanıyorum. Bugün doların yeşilini bu evrendeki her şeye tercih edenler, doğanın dünyadaki en güçlü döngü olduğunu unutmaktadırlar. 31 Mart'ta da gençler tercihlerini sermaye ve ranttan değil doğadan yana kullanmışlardır. 
Biz de bugün bu tercihimizi bir kez daha hatırlatmak istedik" dedi.

Konuşmasına zeytin ağacının önemine değinen  Uyan, "Memleketimizin her köşesinden gelen genç yoldaşlarımız ile birlikte zeytin ağacının kutsallığında barışa hasretliğimiz ile huzuru arzuluyoruz. Bu anlamlı etkinlikle, bizlere  zeytin fidanı hediye eden, kampımızın  ev sahipliği yapan Seferihisar Belediye Başkanımız İsmail Yetişkin abimize teşekkür ederiz" diye konuştu. 

Kampın ev sahipliğini yapan CHP Seferihisar Gençlik Kolları Başkan Vekili Koray İpekten ise "Seferihisar CHP İlçe Gençlik Kolları olarak ev sahipliğini yaptığımız Emek, Zafer, Gelecek kampının en anlamlı etkinliklerinden biri olan ağaç dikimini gerçekleştirdik. İlçemizin simgelerinden biri olan ve binlerce yıl yaşayabilen zeytin ağaçları, geleceğin teminatı gençlerle birlikte kök salacak ve bizlere gelecek kuşaklara yeşil bir dünya kazandırma şansını verecektir. Bizlere bu imkanı veren ve her zaman gençlerin yanında olan Seferihisar Belediye Başkanımız İsmail Yetişkin’e gençlik kampının ilçemizde yapılmasını sağlayan Gençlik Kolları Genel Başkanımız Emre Yılmaz’a, İzmir Gençlik Kolları Başkanımız Ozan Uyan’a ve katılımcı genç yoldaşlarımıza teşekkür ederiz" dedi.

Editör: Haber Merkezi