2019’da gerçekleşecek olan yerel seçimler için Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Örgütü Genç Meclis Üyesi Aday Adaylarını toplantıya çağırarak Bornova’nın gençliği ile buluşturdu.

Cumhuriyet Halk Partisi Bornova Gençlik Kolları Başkanı Sadık Yıldız gençlerle gerçekleştirdiği toplantıda şunları söyledi; "500.000 nüfuslu ilçemiz Bornova’nın yönetilmesi noktasındaki kararlar da artık gençliğinde söz sahibi olması için var gücümüz ile çalışacağız. Gençlik sadece bayrak asmak, afiş asmak, broşür dağıtmak için değil geleceğimizin kenti Bornova adına kararlarda önderlik etmelidir. Nüfusun yarısı genç olan ve üniversite gerçeğinin bulunduğu Bornova’mızda gençliğe temsiliyet hakkı verilmelidir. Meclis Üyelerinin belirleneceği atama veya eğilim yoklaması uygulamalarında gençlerin listede yer alması adına her türlü mücadeleyi vermekten kaçmayacaklarını belirten Gençlik Kolları Başkanı Sadık Yıldız; Ülkemizin kötü gidişatını biliyoruz. Nasıl zor bir süreçten geçtiğimizin farkındayız. Alanlarda ter döken gençler ve kadınlardır. O emeklerin karşılığı almak adına aday olan bütün genç arkadaşlarımızın yanındayız. Hem örgütümüze hem de halkımıza inanıyoruz. Başaracağız.Bornovamızda 12 genç aday adayımız var. İzmir’in 30 ilçesinin içerisinde en fazla genç adayın Bornova’ da olması bize mutluluk, onur ve güç veriyor. Genç aday adaylarımızla birlikte kimseyi dışlamadan hep birlikte örnek çalışma yapacağız. Bütün mahallelerimizi, STK’ larımızı, parti büyüklerimizi gezeceğiz. Arkadaşlarımızı tanıtacağız. Seçim programlarımızı birlikte düzenleyip, beraber yol yürüyeceğiz. Gençlik adına bir seçim koordinasyon merkezi açmayı düşünüyoruz. Seçim sürecini tüm Bornova Gençliği ile oradan yürütmek istiyoruz."

Bornova Meclisi’ni genç kadrolara bırakıp devrim yapmak istiyoruz diyen Başkan Yıldız; Hedefimiz Bornova siyasi tarihinde en çok gencin Meclis’te yer alması için mücadele edeceğiz. Güzel günleri hep birlikte inşa edeceğiz." dedi.

Bornova örgütünün genç üyeleri, Benal Hovardakaya, Ecem Gül Uzar, Gökçe Bilgesu Akkuş, Mert Atkale, Onur Özkan, Mustafa Ülkü, Beşir Şenel, Kaan Yıldırım, Alican Altınok, Recep Daloğlu, Remzi Topal ve Hasan Mingir. Bornova Belediye Meclis üyeliğine aday adayı oldular.

Editör: Haber Merkezi