Tire Belediye Başkanı Aday Adayı CHP’li Burak Alp Ersen, çalışmalarına mahalleleri dolaşarak devam ediyor. Sosyologlar eşliğinde mahalleleri gezen Ersen, mahallelinin sorunlarını bir bir dinleyerek, sosyologlar eşliğinde notlar aldırıyor.

Bu çalışmalarla gerçek bir sonuç elde edeceklerinin altını çizen Ersen, “Biz Tireli vatandaşlarımızın sorunları zaten biliyoruz Fakat sosyolog arkadaşlarımızla birlikte bilimin ışığında bazı çalışmalar yapacağız. Vatandaşlarımız, sosyolog arkadaşlarımızın sorularına yanıtlar veriyorlar. Bütün ziyaretleri tamamladıktan sonra havuza attığımız bu veriler üzerinden bir sonuca varacağız. Bu sonucu da Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere Büyükşehir Belediyesi, İlçe Belediyesi ve mevcut aday ile paylaşacağız. Buradan çıkan sonuçları neticesinde neler yapılabilir diye konuşacağız” dedi.

KASIM AYINDA RAPOR HAZIR

Bu sonuçların gelecek belediye yönetimine de rehberlik edeceğine vurgu yapan Ersen, “Aday gösterildiğim takdirde göreve bu sonuçların uygulanmasıyla başlayacağız. Kaynaklarımızın etkin kullanımıyla inanıyorum ki Tireli vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üreteceğiz. Hedefimiz Ekim ayı sonuna kadar bu çalışmayı tamamlamak ve Kasım ayının ilk haftasında bu raporu hazır hale getirmektir” diye konuştu.

İZMİR GÜNDEMİ