İZ GAZETE - "Değişim ve Umut Kurultayı" adı altında ortaya atılan olağanüstü kurultay talebi ve ardından da "Gelecek İçin Biz" başlığıyla çağrıda bulunulan olağanüstü kurultay talebi sonrası partide yaşanan tartışmalara CHP İzmir Milletvekili Kani Beko da katıldı.

Kani Beko, kurultay tartışmalarının partiye zarar verdiğini belirterek, kurultayın yerel seçimler öncesi kırgınlıklara neden olabileceğini iddia etti.

"DOĞRU DEĞİL"

"40 yıllık sendikacıyım; hayatım boyunca hiç olağanüstü kurultayları desteklemedim, imza atmadım. Sendikalarda da yapılan olağanüstü kurultaylar hep o sendikayı zayıflamıştı, bunu yaşadım ve gördüm." değerlendirmesine bulunan Beko "Olağanüstü kurultayla gelenlerin, olağanüstü kurultayla gittiklerine defalarca tanık oldum. Dolayısıyla ben kurultay tartışmalarının içinde olmayı doğru bulmuyorum. Partimizin gündemi halkın gündeminden ayrı olamaz. Halkın çok ağır sorunları var. Hem bu sorunlara hem de yaklaşan yerel seçimlere odaklanmalıyız. Doğru ittifaklar ve ortak akılla belirlenecek adaylarla, yerel seçimlerden başarı ile çıkacağımıza inanıyorum." dedi.

Editör: Haber Merkezi