İZ GAZETE- İhtiyaç sahipleri ile yardımseverler arasında köprü olan ve dayanışma ağını büyütmeye çalışan İz Gazete, ‘Biz Varız’ dayanışma kampanyasını büyütmek için gerçekleştirdiği canlı yayına konuk olan Tacettin Bayır, açıklamalarda bulundu.

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, "Öncelikle bu yayını gerçekleştiren İz Gazete'ye teşekkür ediyorum çok güzel bir şey yapıyorsunuz. Burası İzmir, bunu unutmamak lazım ve biz İzmirliler ortak akılla hareket etmeyi hep becerdik. İzmir'deki bütün sivil toplum örgütleri, Ticaret Odası Başkanımız Işıl hanıma, Sanayi Odası Başkanımız Ender Yorgancılar’a, Ticaret Odası Başkanı Mahmut Bey’e buradan sesleniyorum; bu rakamların ikiye katlanması, İzmir'in komple ayağa kalkmasıyla mümkündür. Bunu yapacak güç bizde var. Ben bu program bittiğinde bu rakamlar dörtle çarpılacağın düşünüyorum. Bütün ticaret borsası meclis üyelerine ve TMMOB'a ortak yardım çağrısı yapıyorum" dedi.

'BİZİ MAHCUP ETMEYİN'

Bayır ayrıca, "Bizim parayla pulla fazla işimiz olmaz. İnanıyorum ki İzmir bir günde çok şey yapar. Odaları bu işin içine davet ediyorum. Bu yayından sonra hepsinin telefona sarılıp desteklerini duymak istiyorum. Bütün metropol ilçelerden de biner koli bekliyorum. En 25 bin koli beklentimiz var, bizi mahcup etmeyin" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi