Yeni yılı belediye temizlik personeli ile birlikte karşılayan aday adayı Başak, “Kamu görevlileri, güvenlik güçleri ya da şehrin düzenini sağlayarak hayatımızı kolaylaştıran emekçilerimiz özel gün ve tatillerde bizim için çalışmaya devam ediyor. Bu nedenle mutsuz ya da yalnız hissetmelerini istemedim ve yeni yıla birlikte karşıladık.“ ifadelerini kullandı.

 Eylemini altı yıldır sürdürdüğü hatırlatan Başak, ”Emek en yüce değerdir. Biz, sadece özel günlerde değil her zaman emekçilerle yan yana omuz omuzayız. Bu zamana kadar nasıl geldiysek bundan sonra da devam edeceğiz. Emekçilerin derdini dinlemeden, taşıdıkları çöpe el atıp, devriye gezmeden kentin sorunlarına gerçekte nasıl hakim olabiliriz?” söylemleriyle taşıdığı halkçı belediye başkanı anlayışı aktardı.




"SÜRPRİZ ZİYARETLERE HAZIR OLSUNLAR"

Emekçilerle birlikte çay içip, sohbet eden Başak, Karabağlar mahalle çalışmaları hakkında detaylı bilgi aldı. İşçilerin moral bularak, mutlu olduğu ziyarette Karabağlar aday adayı Başak, ”Üyesi olduğum ilk ve tek parti olan, yirmi yıldır çeşitli kademelerinde bulunduğum Cumhuriyet Halk Partisi, beni belediye başkanlığı göreviyle onurlandırırsa, belediye personeli ve sokakta beden gücüyle çalışan kardeşlerimiz sürpriz ziyaretlere her daim hazır olsunlar. Benim derdim halkın mutlu ve huzurlu olması. Bu hedefe ulaşmak adına, Cumhuriyet Halk Partisi’nin temelinde var olan anlayışı sokağa taşıyarak dertlere derman olma inancıyla bu yolda yürüyoruz.” Sözüyle çalışanlar ve halkla sürekli iç içe olacağının mesajını verdi.

"2019 BAHAR YILI"

Ülkedeki ekonomik krizden dolayı halkı zor günlerin beklediğini belirten Başak, “Biz inanıyoruz ki, dertlere derman CHP belediyeciliği sayesinde, üretime katkı sağlamanın ve istihdamı arttırmanın yollarını bulacağız. 2019 yılının tüm insanlığa demokrasi, adalet ve huzur getireceğine duyduğum inançla, bütün yurttaşlarımıza mutluluk ve sağlık diliyorum. Martın sonu bahar olacak. Kimse umudunu kaybetmesin. ” sözleriyle dileklerini ekledi

Editör: Haber Merkezi