İZ GAZETE - 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimler için yavaş yavaş sona yaklaşılıyor. Cumhuriyet Halk Partisi'nin İzmir adaylarını 16 Ocak'ta gerçekleşecek Parti Meclisi toplantısından sonra açıklanması bekleniyor. Ancak ilginç bir gelişme yaşandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Tire Belediye Başkan aday adayı, profil fotoğrafını değiştirdi. Cumhuriyet Halk Partisi Tire Belediye Başkan aday adayı Burak Alp Ersen, sosyal medya hesabının profil foroğrafını değiştirdi. Ersen, Seferihisar Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Tunç Soyer ile birlikte olan fotoğrafını yeni profil fotoğrafı olarak takipçileri ile paylaştı. 

KULİSLERDE İSMİ KONUŞULUYORDU

Geçtiğimiz günlerde kamuoyunda merak uyandıran 'Cumhuriyet Halk Partisi'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı kim olacak?' sorusuna yanıt olarak Tunç Soyer'in ismi sık sık gündeme gelmiş ve kulislerde çok fazla konuşulmuştu. Öte yandan Cumhuriyet Halk Partisi'nin İzmir Büyükşehir Belediyesi 16 Ocak'ta yapılacak Parti Meclisi toplantısından sonra açıklanması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi