Cumhuriyet Halk Partisi Konak Gençlik Kolları’nın da yoğun katılım gösterdiği organizasyonda Cumhuriyet Meydanında yer alan Atatürk heykeline karanfil bırakıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Konak İlçe Gençlik Kolları Başkanı Okan Uslu; “Bugün burada çok daha büyük bir çoşku ve kalabalıkla kutlamak istediğimiz bir bayramı maalesef yaşadığımız salgın dolayısıyla bir takım kısıtlamalar içerisinde geçirmek zorunda kalıyoruz. İnanıyoruz ki bugünler geride kaldığında çok daha büyük bir coşkuyla bayramlarımızı kutlamaya devam edeceğiz. Milli mücadelenin başladığı şehirden tüm Türkiye’ye sesleniyoruz bugün. Bu güzel ülkeyi ve Cumhuriyeti bizlere armağan eden Aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.” dedi.

Organizasyonla ilgili açıklamada bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Konak ilçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Barış Özdil; “Her geçen gün değerini daha fazla anladığımız Cumhuriyetimizi bize armağan eden, bu toprakların her karışını kanıyla sulamış olan tüm şehitlerimizi minnetle anıyoruz” Dedi. Özdil, Cumhuriyet Halk Partisi gençleri olarak mücadelemize demokrasi aşkıyla ilk günki azmimizi koruyarak devam edeceğiz, şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi