İlçe'nin çiçeği burnunda yönetimi Mehmet Şakir Başak Başkanlığında toplanarak divan kurulunu ve görev paylaşımını gerçekleştirdi. CHP Konak İlçe Yönetimi'nde gençlerin ve kadınların ağırlığı hissedilirken, divan ve yönetim kurulu dağılımı şu şekilde gerçekleşti:

İlçe Sekreteri Duygu Afacan

İlçe Saymanı İrfan Yelis

Eğitim Sekreteri İlyas Aydınalp

Bilişim Sekreteri Semra İğtaş

Ayrıca Basın ve Yayından Sorumlu Başkan Yardımcılığına Orkun Kalonya, Örgüt Yönetiminden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Engin Taş, Yerel Yönetimden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Erdinç Demirci, Sosyal Hizmetlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Tacim Yükrük, Hukuk İşleri ve İnsan Haklarından Sorumlu Başkan Yardımcılığına Dilaver Akın, Sivil Toplum Kuruluşları ve Odalardan Sorumlu Başkan Yardımcılığına Füsun Çetin, Esnaf Örgütlenmelerinden Sorumlu Başkan Yardımcılığına O. Çağrı Gruşçu, Spordan Sorumlu Başkan Yardımcılığına Altay Mol, Proje ve Etkinliklerden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Gülçin Şanlı, Muhtarlık İşleri Yönetiminden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Gülşan Temel, Engelli ve Emeklilerden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Esma Minareci, Çevre İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Esat Kaleli getirildi.

Üçüncü kez İlçe Başkanı seçilerek haklı bir gurur yaşayan Mehmet Şakir Başak yaptığı değerlendirmede "Böylesine önemli bir göreve üç kez seçilmek herkese nasip olmaz, bu gururu ve heyecanı yaşıyorum. İlk günkü heyecanımla görevime yeniden başlıyorum. Ülkeme ve partime hizmet etmekten her zaman onur duydum. Önümüzdeki süreçte de bugüne kadar ki başarılı çalışmalarımızı sürdürmeyi ve artırmayı hedefliyoruz. Çıtayı çok yükseklere çıkardık bunun sorumluluğunu taşıyoruz. Yeni seçilen arkadaşlarımızla birlikte bir çok başarılara imza atacağımıza inancım tam. Konak İlçe Örgütümüz İzmir'e ve Türkiye'ye örnek olmaya devam edecektir. En büyük hayalim bu yönetimle birlikte CHP iktidarını görmektir" dedi.

İlçe Yönetiminin 4 Aralık Pazartesi günü Cumhuriyet Meydanına çelenk koyarak yeni dönem çalışmalarına başlaması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi