Cumhuriyet Halk Partisi Konak Gençlik Kolları, yaşanan ekonomik sıkıntılar dolayısıyla intihar eden vatandaşların konu edildiği bir basın açıklaması düzenledi. Tarihi Kemeraltı girişinde düzenlenen açıklamaya yoğun bir kalabalık ilgi gösterdi. göreve yeni seçilen Cumhuriyet Halk Partisi Konak Gençlik Kolları Başkanı Okan Uslu ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından düzenlenen basın açıklamasına farklı kurum ve kuruluşlardan önemli isimler katılım sağladı.

CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu ve Yönetim Kurulu üyeleri, CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Özdemir, CHP İl Disiplin Kurulu Başkanı Mehmet Seyrek, EMEKLİ-SEN Konak Şube Başkanı Ayşe Ekşioğlu ve Yönetim Kurulu ÜyeIeri de basın açıklamasına katılım sağladılar. 

Geçim sıkıntıları dolayısıyla intihar eden vatandaşların isimlerinin yazılı olduğu pankartlar CHP Konak İlçe örgütü tarafından tutuldu. CHP Konak Gençlik Kolları Başkanı Okan Uslu yaptığı basın açıklamasında, ülkede ki ekonomik problemlere dikkat çekerek hayatını kaybeden vatandaşların intihar etme nedenlerini teker teker açıkladı. Basın açıklaması toplu fotoğraf çekiminden sonra sona erdi.

Editör: Haber Merkezi