Cumhuriyet Halk Partisi Konak Gençlik Kolları  28 Aralık Cuma günü, Gençlik Gelecek CHP İktidara Yürüyecek sloganıyla “Yerel Yönetimlerde Gençlik Forumu“ yerel seçimde planlanan projelerin sunumunu gerçekleştirecek. Ayrıca yerel seçimlerde yapılacak çalışmalar ile ilgili üyelerle beyin fırtınası oluşturarak, yol haritasını belirleyecek. Yerel seçimlerde genç meclis üyesi aday adaylarına destek amacıyla gerçekleşecek olan etkinlik 28 Aralık Cuma günü saat 19'da Alsancak Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

Etkinlik ile ilgili konuşan CHP Konak Gençlik Kolları Başkanı Orçun Altanhan, “2 dönemdir Konak Gençlik Kolları olarak başarılı çalışmalarda bulunduk. Sosyal sorumluluk projeleri ve gündeme ilişkin önemli işlerin ardından, sıra Konak’ımızı gençlerimizle önemli işlerin ardından seçimlerde yeni başarılara talibiz. Bu talebimiz öyle sıradan bir istek değildir. Çünkü başarmak zorundayız. Başarmanın yolu ise, gençlerin projeleri ve enerjisiyle mümkün.  Konak ve İzmir, Cumhuriyet Halk Partisi’nin, Türkiye’ye açılan penceresidir." diye konuştu.

'İKTİDARA YÜRÜMEK İSTİYORSAK, BUNUN İLK AYAĞI GENÇLERDİR'

Altanhan, sözlerini şöyle sürdürdü;

"Bunun sorumluluğunu en başından beri iliklerimize kadar hissediyoruz ve çalışmalarımızı bu doğrultuda gerçekleştiriyoruz. Yaklaşık 3 aylık önemli bir sürece giriyoruz. Konak’ın sorunlarını ve ihtiyaçlarını biliyoruz. Bu doğrultuda belirlenecek Konak Belediye Başkan adayımız ile birlikte projelerimizin heyecanını halkımızla paylaşmak istiyoruz. Cuma günü düzenleyeceğimiz forum ile projelerimizi tanıtacağız. Eğer Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidara yürümesini istiyorsak, bunun önemli ayağı gençler ve projelerdir. Geçmişte yaptığımız çalışmalar incelendiğinde ne demek istediğimiz daha iyi anlaşılacaktır. Şimdi ise yerel seçimler için önemli projeler hazırladık. Eminim hiçbir belediye başkan aday adayı bu projelere hayır diyemeyecekler. İlk günden beri, kardeşliği, barışı ve başarıyı ilke edindik. 80 milyonumuza eşit seviyede yaklaştık. Gün geldi şehrimizde okullara destek olduk, gün geldi Anadolu’nun pek çok yerine elimizi uzattık. Aldığımız karşılıklar, ilkelerimizi ve hedeflerimizi başka boyutlara taşıdı. Şimdi önümüzde yerel seçimler var. Önceki seçimlerde aldığımız oy oranlarını yukarı çıkarmak ve gençlerin bu süreçte daha etkin rol oynamasını istiyoruz. Bu yüzden gerek parti üyelerimizi, gerekse halkımızı Cuma gün gerçekleşecek olan forumumuza davet ediyoruz. Heyecanlıyız, heyecanımızı ve projelerimizi onlarla paylaşmak istiyoruz.” 

Editör: Haber Merkezi