İZ GAZETE - AKP İzmir İl Teşkilatı'nın 7. Olağan Kongresi için İzmir’e gelen ve bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kiraz Belediye Başkanı AKP’li Saliha Özçınar’a seslenerek, ‘Saliha sana su vermez bunlar. Sen çünkü AK Partili belediyesin. Su Allah’ın nimeti, vereceksin. Biz İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin suyunu DSİ kanalıyla biz getirdik. Biz verdik. Büyükşehir yapamadı bunu. Biz her ne kadar İzmir bize oy vermiyorsa da biz buraya suyu getireceğiz dedik ve getirdik. Anlayışımız bu. Hiç ümidimiz yok ama İzmir’den verdiğimiz bu mesajların yerin bulması en büyük temennimiz’ dedi.

‘ALLAH TAŞ EDER’

Erdoğan’ın sözlerine sosyal medya hesabından yanıt veren CHP Kiraz İlçe Başkanı Yücel Çetinkaya, ‘’İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin İZSU’suyla, İZBETON’uyla, Fen İşleri’yle Kiraz'a yaptığı ve yapmakta olduğu hizmetleri Kiraz halkı biliyor.

Komik olan Kiraz Belediyesi AKP’de olmasına rağmen ayrım yapmadan hizmet eden İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür edeceklerine hizmet yapmıyor iftirası atmaktır, Allah taş eder.’’ dedi.

Editör: Haber Merkezi