CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı tarafından Karşıyaka Çarşı Kültür Merkezinde gerçekleştirilen danışma kurulunda, özellikle 24 Haziran Milletvekilli ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin değerlendirilmesi yapıldı…

Yaklaşık altı saat süren Danışma Kuruluna “CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri, İzmir Milletvekilleri Atila Sertel, Bedri Serter, Tacettin Bayır, Kamil Okyay Sındır, Kani Beko, Mehmet Ali Çelebi, geçmiş dönem milletvekili Musa Çam, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Karşıyaka Belediye Meclis Üyeleri, İl Başkan yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı, İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Uyan, Karşıyaka Gençlik Kolları Başkanı Uğur Ermeş, geçmiş dönem il başkanı Ali Engin, geçmiş dönem Karşıyaka Belediye Başkanı Cihan Türsen” ve çok sayıda partili katıldı.

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım’ın yaptığı açılış konuşmasından sonra milletvekilleri ve Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar başta olmak üzere, konuşmacılar, 24 Haziran milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçim süreci ve sonuçları hakkında görüşlerini paylaştı.

CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı tarafından hazırlanan slaytlarla milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde alınan oylar mahalle mahalle irdelenirken, hangi partilere oy geçişleri olduğu kıyaslamalı olarak en detayına kadar gösterildi.

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım Danışma Kurulu toplantısının sonunda ; ‘Danışma kurulumuza katılarak fikirlerini örgütümüzle paylaşan bütün konuşmacılarımıza çok teşekkür ediyorum… Danışma kurulumuzun verimli ve başarılı geçtiğini düşünüyorum. 24 Haziran seçimlerinde partiler arası oy geçişlerinin olduğu bir seçim yaşadık. Yerel seçimler için kollarımızı sıvadık ve hemen çalışmalarına başladık, yerel seçimlerde Karşıyaka’dan en az yüzde 75 oy alacağımızı düşünüyorum… Cumhuriyetimizin teminatı olan partimizi, sosyal medya üzerinden yıpratmayı ve eleştirmeyi bırakmalıyız. Artık zaman, el ele, omuz omuza verme zamanı. Danışma kurulumuzun sonuç raporunu genel merkezimize ulaştıracağız’ dedi.

Editör: Haber Merkezi