İlçe Başkanlığı daha önce açılışları yapılan Mustafa Kemal, İnönü, Cumhuriyet, Şemikler, Demirköprü, Zübeyde Hanım, Şemikler ve Örnekköy mahallesi seçim bürolarından sonra dokuzuncu seçim bürosunu Bahçelievler’de açtı...

Seçim bürolarının açılış törenine, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri, milletvekili adayı Kani Beko, Ali Engin, Onur Kadir Eryüce, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Uyan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatoş Buket Erol, Yönetimi, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Ermeş, yönetimi ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Seçim Bürosunun açılışından önce İlçe Başkanı Uğur Yıldırım Kadın Kolları Başkanı Fatoş Buket Erol ve Yönetim Kurulu üyeleri, 2.bölge Milletvekili adayı Onur Kadir Eryüce ile Örnekköy mahallesi’nde esnaf ve roman mahallesi’ne ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinlerken esnaftan ve mahalle sakinlerinden büyük ilgi gördü.

İlçe Başkanı Uğur Yıldırım; “Cumhuriyet Halk Partisi olarak 24 Haziran’da bir değişimin yaşanacağını inanıyoruz. İzmir’de en çok seçim bürosu açan ilçeyiz… Karşıyaka ilçe örgütü kadın kolları, gençlik kolları, partimizin ana kademesi ve partili üyelerimiz el ele vererek gece gündüz çalışıyoruz.

İlçe başkanı olarak bütün örgütümle ve Karşıyakalılarla gurur duyuyorum, değişimin ve zaferin güneşi Karşıyaka’dan doğacak, bu güneş önce İzmir’i sonra tüm Türkiye’yi aydınlatacak.

Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce’ye her yerde büyük bir inanç ve güven var... İnce’nin mitinglerinde bunu görebiliyoruz. Vatandaşlarımız artık değişim isteğini her yerde haykırıyor.

Milletvekili adayımız Onur Kadir Eryüce ile yaptığımız esnaf ziyaretlerinde özellikle geçmiş seçimlerde yaşayamadığımız heyecanı Örnekköy’de yaşadık. Şimdiye kadar yapılan seçimlerde AKP ye oy verdim diyen vatandaşlarımız bu kez CHP’ye ve Muharrem İnce’ye oyumu vereceğim diyor. Bu da şunu gösteriyor Muharrem İnce ile iktidara yürüyoruz.

Dünyadaki İslam ülkelerine baktığınız zaman gözyaşı ve kan eksik olmuyor, Suriye, Filistin, Irak, Sudan, Tunus ve Pakistan bu sayıyı arttırabiliriz. İslam ülkeleri içerisinde modern ve çağdaş yaşamın demokrasinin az da olsa yaşandığı ülke Türkiye Cumhuriyeti. Bunu da Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun devrimlerine borçluyuz. Bizler Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetini yaşatmak için var gücümüzle hep birlikte çalışacağız çalışmak zorundayız” dedi.

Editör: Haber Merkezi