İzmir’in en güzel ve değerli ilçelerinden biri olan Karaburun’da, CHP Belediye Başkanı Avukat İlkay Girgin Erdoğan’ın adaylığı halk tarafından coşku ile karşılanırken,CHP Karaburun Teşkilatı da tek yürek oldu. Karaburun Belediye Başkanı Ahmet Çakır, CHP Karaburun İl Başkan Yardımcısı Özkan Tice, CHP Karaburun İlçe Başkanı Erdal Subaşı, Erdoğan’nın yanında olarak destek mesajları verdi. 

Karaburun Belediye Başkanı Ahmet Çakır, CHP Karaburun Belediye Başkan Adayı Avukat İlkay Girgin Erdoğan’a sonuna kadar destek olduklarını belirterek “Seçim sonunda başkanlığı kendisine devredeceğime yürekten inanıyorum. Ben şahsım adına her zaman yanında ve destekçisi olacağımın sözünü veriyorum. Kendisini burada Karaburun Belediye Başkanı olarak görüyorum. Biz bu işi başaracağız”, dedi.

"ŞİMDİ BİR OLMA ZAMANI"

CHP Karaburun İlçe Başkanı Erdal Subaşı da birlik beraberlik mesajı vererek “İlçe örgütü olarak başkan adayımızın yanındayız, destekçisiyiz. Kamuoyunda ve sosyal medyada kendisini desteklemediğimize yönelik çıkan tüm haberler ve söylemler gerçek dışıdır. CHP Karaburun Teşkilatı daCumhuriyet Halk Partisi Karaburun Belediye Başkan Adayı Avukat İlkay Girgin Erdoğan’nı yürekten desteklemektedir” diye konuştu.  CHP Belediye Başkan Adayı Avukat İlkay Girgin Erdoğan, Karaburun Belediye Başkanı Ahmet Çakır, CHP Karaburun İl Başkan Yardımcısı Özkan Tice ve  CHP Karaburun İlçe Başkanı Erdal Subaşı daha sonra basına birlikte poz vererek  beraberlik mesajını bir fotoğraf ile ölümsüzleştirdiler.

Editör: Haber Merkezi