SİNEM DALKILIÇ /İZ GAZETE - CHP Karabağlar İlçe Başkanlığı yaptığı basın açıklamasıyla Selvitopu'nun yanında olduğunu vurguladı.Havuz medyasında çıkan asılsız haberlere tepki gösteren Selvitopu'nun doğru ve yerinde bir tavır gösterdiğinin altını çizdi.

CHP Karabağlar ilçe başkanlığının yaptığı açıklamada, "Sözde sivil toplum örgütlerini temsil ettiklerini iddia eden ancak Kaymakamlık Makamının Özel Kaleminden tek tek aranarak bir araya getirilen ve iktidar partisinin ilçe yöneticilerin oluşan grup, daha önceden hazırlanarak ellerine verilen basın bildirisinin okunması kabul edilir bir tavır değildir. Havuz medyasında yer alan söz konusu açıklamaya iktidara yakın sendikanın da benzer bir açıklamayla destek vermesi de kamuoyunun takdirine bırakılmaktadır. 'Yavuz Hırsız Ev Sahibini Bastırır' misali kutsal ve ortak değerlerimizin hangi zihniyet tarafından oy kaygısıyla kullanıldığı su istimal edildiği halkımızca da bilinmektedir" ifadeleri yer aldı.

CHP Karabağlar İlçe Başkanlığı bu durum üzerinden siyaset yapılmasınıda eleştirerek Karabağlar halkının 24 Haziran seçimlerinde gerekli cevabını vereceğini belirtti.

İşte CHP Karabağlar İlçe Başkanlığının yaptığı açıklamanın tam metni

"Yaptığı çalışmalar ve ürettiği projeler ile Karabağlar halkının takdirini kazanan Belediye Başkanımız Muhittin Selvitopu hakkında, son günlerde bir kısım havuz medyasında asılsız ve mesnetsiz haberler yer almaktadır.

Bilindiği üzere 19 Mayıs Atatürk Anma ve Gençlik ve Spor Bayramında; Atatürk Posteri, Türk Bayrağı ve Belediyenin logosunun bulunduğu üçlü şerit bayraklar Kaymakamlıkça, düzensiz ve özensiz şekilde toplatılmasına haklı olarak tepki gösteren Belediye Başkanımız Muhittin Selvitopu gerekli hassasiyeti göstererek doğru ve yerinde bir tavır sergilemiştir. Kendisinin bu tavrına desteğimiz tamdır.

Sözde sivil toplum örgütlerini temsil ettiklerini iddia eden ancak Kaymakamlık Makamının Özel Kaleminden tek tek aranarak bir araya getirilen ve iktidar partisinin ilçe yöneticilerin oluşan grup, daha önceden hazırlanarak ellerine verilen basın bildirisinin okunması kabul edilir bir tavır değildir. Havuz medyasında yer alan söz konusu açıklamaya iktidara yakın sendikanın da benzer bir açıklamayla destek vermesi de kamuoyunun takdirine bırakılmaktadır."

"Yavuz Hırsız Ev Sahibini Bastırır" misali kutsal ve ortak değerlerimizin hangi zihniyet tarafından oy kaygısıyla kullanıldığı su istimal edildiği halkımızca da bilinmektedir

Bu durum üzerinden siyaset yapanlara; "Aç Tavuk Kendisini Tahıl Ambarında Görürmüş" misali, önce de olduğu gibi 24 Haziranda yapılacak genel seçimlerde Karabağlar Halkı sandıkta gerekli cevabı verecektir.

Kamuoyuna duyurulur.