YAĞIZ BARUT/ İZ GAZETE- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Karabağlar İlçe Başkanlığı, CHP İzmir İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Sedef Uysal’ın önderliğinde her bayram ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına bayramlık kıyafetler hediye ediyor. ‘Bir çocuk da sen giydir’ ismini verdikleri projeye birçok hayırsever de destek çıkıyor.

Konuyla ilgili gazetemize açıklamada bulunan Sedef Uysal, Kurban Bayramı’nda yüzlerce çocuğa bayramlık kıyafet hediye ettiklerini söyledi. Bayramın en güzel, en saf ve en temiz tarafının çocukların yüzündeki gülümseme olduğunu vurgulayan Uysal, projeye katkı sağlayanlara teşekkür etti. Uysal, “Bu bayramda da CHP olarak ‘Bir çocuk da sen giydir’ dedik ve bir hayırsever tarafından erkek çocukları için 600 adet takım elbise hediye edildi. Diğer hayırseverlerin bağışlarıyla yine yüzlerce çocuğun bayramlık kıyafetlerine erişimine katkı da bulunduk “ diye konuştu.

Bayramları güzelleştiren değerlerin, manevi duygular olduğunu kaydeden Uysal, “Böyle güzel yürekli, yardımsever canlarımız olduğu sürece bayramlarımız hep neşe içinde geçecek. Tüm gönül dostlarımızın Bayramını kutluyorum. Savaşların bittiği, çocukların, kadınların güzel bir dünyada yaşadığı, dostluğun, kardeşliğin baki olduğu nice bayramlarımız olsun” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi