CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız’ın öncülüğünde gerçekleştirilen toplantıda, aday adayları Karabağlar’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin başarısı için kenetlendiler.

Kahvaltının ardından değerlendirmelerde bulunan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, aday belirleme sürecinde düzeyli bir yarış yaşandığına dikkat çekerek, “Arkadaşlarımla kahvaltıda bir araya geldik. Bu sürece onlar da katkı koydular. Düzeyli, iyi bir yarış olduğunu düşünüyorum. Kimse kötü bir söz etmedi. Sevgi ve saygıyı kaybetmeden bu süreci götürdük. Bundan sonra da aynı anlayışla hep birlikte olacağız.” dedi.

'ASLOLAN CHP'NİN BAŞARISIDIR'

CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız da aday belirleme sürecinin artık geride kaldığını, Karabağlar’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin başarısı için tüm aday adaylarının bir araya gelip kenetlendiğini söyledi. Yıldız, “Sayın Başkanımız Muhittin Selvitopu ile yoğun bir seçim kampanyası süreci yaşıyoruz. Bu süreçte aday adayı arkadaşlarımızla bir araya geldik. Bundan sonra omuz omuza mücadeleyi sürdüreceğiz. Onların da desteğine ihtiyacımız var. Aslolan Cumhuriyet Halk Partisi’nin başarısıdır. Karabağlar’da CHP’nin bayrağını daha da yukarı çıkarmayı hedefliyoruz.” dedi.

DAYANIŞMA MESAJI VERDİLER

Kahvaltıya katılan aday adayları da Başkan Selvitopu’na yerel seçimde başarı dileyerek kendisine destek olacaklarını, omuz omuza mücadele edeceklerini ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin başarısı için çalışacaklarını söylediler.