İZ GAZETE- CHP İzmir milletvekillerinin bütçe görüşmeleri boyunca Genel Kurul'da tuttukları nöbet altıncı güne girdi. Görüşmelerin altıncı gününde Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum da konuştu. Bakanın konuşmalarına meclisten ve sosyal medyadan tepki gösteren milletvekilleri, sosyal medyadan ortak paylaşımda bulundu.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un Meclis'te yaptığı konuşma sırasında CHP'lilere yönelik sarf ettiği, "İzmir'de bana bir tane başlattığınız kentsel dönüşüm projesi gösterebilir misiniz? Üç yıldır yönettiğiniz şehirlerde kaç tane kentsel dönüşüm projesi başlattınız, kaç tane yeşil alan projesi başlattınız, kaç tane atık su arıtma tesisi projesi başlattınız? Siz kızıyorsunuz ama yine söyleyeceğim, yirmi beş yılda Gazi Mustafa Kemal'in mağrur İzmir'ini mağdur İzmir yaptınız" sözlerine de tepki gösteren İzmir milletvekilleri, sosyal medyadan "Geliyor gelmekte olan" etiketiyle paylaşım yaptı. 

'40 VERİP 1 ALAN İZMİR'İN HAKKINI SAVUNMAYA DEVAM EDİYORUZ'

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşım yapan CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, "İzmir Milletvekilleri olarak 40 vergi verip 1 yatırım alan güzel İzmirimizin haklarını sonuna kadar savunmaya devam ediyoruz" dedi 

Bir diğer CHP'li isim Murat Bakan, "Bütçe görüşmelerinin 6. gününde İzmir milletvekilleri olarak nöbetimizi ve mücadelemizi sürdürüyoruz. Hepimiz farklı bakanlıkların bütçelerinde konuşmalarımızı yaptık, iktidarın politikalarını eleştirdik" ifadelerini kullandı.

Bedri Serter ise, "CHP İzmir Milletvekilleri olarak, anlaşılmayan, zaten her dakika eriyen, hesap da verilmeyen bütçe tartışmalarında son nöbet günümüz" mesajını paylaştı.


Ednan Arslan, "Bütçenin 6. gününde İzmir Milletvekilleri olarak mücadeleye devam…" masajını paylaşırken; Bedri Serter, "Nöbetimizin 6. günü İzmir’in nöbetçi vekilleri birlikte mücadeleye devam.." paylaşımını yaptı.


 

Editör: Haber Merkezi