CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven'in, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na İzmir'in kurultaya katılımı hakkında bilgiler verdiği buluşmaya, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP İlçe Başkanları ve İl Yöneticileri de katıldı.

İzmir'in Çanakkale Eceabat'da düzenlenen adalet kurultayına tüm örgütüyle birlikte büyük destek verdiğini belirten CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven "Bu desteğimiz ve İzmir örgütümüzün yoğun katılımı Sayın Genel Başkanımızı da çok mutlu etti" dedi. Güven şunları söyledi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN İZMİR'E TEŞEKKÜR

Partimizin ülkemize hak,hukuk ve adalet getirmek için yaptığı tarihi çalışmalardan birisini daha gerçekleştirdik. Adalet Kurultayı partimizin değil, Türkiye'nin kurultayı olarak siyasi tarihimizde yerini almıştır. Bu büyük kurultayın adına ve amacına yakışır bir şekilde gerçekleşmesi için, CHP İzmir örgütü olarak büyük çaba sarf ettik. İlçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız, milletvekillerimiz, üyelerimiz ve emekçi kardeşlerimizle tam bir uyum içinde çalışarak, adalet kurultayına yakışan bir katılımı ve desteği tüm İzmir adına gerçekleştirdik. Kurultayın son gününde Sayın Genel Başkanımızla bir araya geldik ve kendisine İzmir'in adalet kurultayı çalışmaları ve katılımımız hakkında bilgiler sunduk. Sayın Genel Başkanımız bu önemli katkılarımız için teşekkür ederek, İzmir'e yakışan bir destek verildiğini belirtti. Bizlerde bir kez daha böylesine büyük çalışmalara imza attığı, halkıyla birlikte yürüyerek Türkiye'yi adaletsizlikten kurtarmaya kararlı bir liderlik gösterdiği için kendisine olan inancımızı ve desteğimizi sunduk.

ADALETSİZLİĞE VE BASKILARA DUR DEMEK İÇİN ÇANAKKALE'DEYİZ

Adalet Kurultayı'nın düzenlediği yerin son derece anlamlı olduğunu dile getiren Güven "Aziz şehitlerimizin, Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde bağımsızlığımıza, bayrağımıza vatan toprağımıza göz dikenlere dur dediği, geçit vermediği yerdeyiz. Bizlerde bu kurultayla, adaletsizliğe, hukuksuzluğa ve baskılara dur demek için Çanakkale'deyiz. Bu kutsal topraklardan bir kez daha, başta ebedi başkomutanımız ve kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi minnet ve rahmetle anıyorum. Tüm İzmirli hemşerilerimizin ve halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum. Bu zaferleri anlamlı kılmak içinde ülkemiz, halkımız, adalet ve cumhuriyet için çalışmaya devam ediyoruz" dedi..

Editör: Haber Merkezi