İZ GAZETE- Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan korona virüsle ülkemizde de mücadele ederken, İzmir'de sosyal yardımlaşma da devam ediyor.

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nurdan Şenkal Uçar, açıklama yaparak, il kadın kolları başkanlığı ve yönetimi olarak koronavirüslü günlerde çalışmaları internet ortamı üzerinden sürdüklerini ifade etti.

Uçar, "Yönetim toplantılarımızı telekonferans sistemi ile gerçekleştiriyoruz. Yönetimdeki iş bölümlerimizi ve ilçe sorumluluklarımızı belirleyerek örgütlü çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Sosyal devletin en uç noktası olan belediyelerimiz ile sosyal dayanışmanın örgütlü mücadelesini il yönetimimiz, il kadın kollarmız, il gençlik kollarımız ile koordineli olarak çalışarak gerçek ihtiyaç sahiplerini tespit ederek yardımların hazırlanması, paketlenmesi ve dağıtılması konularında birlikte hareket ediyoruz. CHP'nin derman belediyeciliği altında hiç kimsenin yatağa aç girmeyeceğinin sözde kalmadığını ispatlayacak çalışmalar yapıyor" dedi.

'PARTİ AYRIMI YAPMADAN YARDIMA İHTİYACI OLAN VATANDAŞLARIMIZI TESPİT EDİYORUZ'

Uçar, "Tüm ilçelerimizde ev ev gezerek yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızı parti ayrımı yapmadan tespit ediyor, bu kötü günlerde yanlarında olmaya çalışıyoruz. Tasada ve kıvançta kol kola omuz omuza biriz ve birlikteyiz" açıklamasında bulundu. Uçar, açıklamanın sonunda, emeği geçen İzmir il yönetimindeki başkana, yöneticilere, il kadın kolları ve il gençlik kollarına, belediye çalışanlarına, yardımı sağlayan bağışçılara ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi