CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Nurdan Şenkal ve yönetimi ile ilçe kadın kolları başkanlarının yer aldığı çalıştayda partinin aile sigortaları ve kadına yönelik şiddete ilişkin projeleri görüşüldü. 

NAZLIAKA PROJELERİ ANLATTI

Çalıştayda konuşma yapan CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, seçimlerde de CHP'li kadınlara düşen görevi ve kadınların seçimlerde aktiviteleri, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun ve tüm MYK üyelerinin kadınlara verdiği özel önemi de hatırlatarak;
Aile destek projeleri konusu ile "YaşamHak" projelerini slayt gösterimi ile destekleyerek detaylı bir şekilde anlattı. Nazlıaka sunumda, özellikle ev kadınlarının anayasal hakkı olan aile destek sigortaları sisteminin işleyisi, sosyal devlet hukukunda desteklerin nasıl ulaştırılacağı, parasal kaynağın nasıl sağlanacağı, mevcut sosyal yardımların da millet iktidarınn garantisi ile kesilmeden devam edeceğini belirtti.

ŞENKAL: 'ÖRGÜT OLARAK GELECEK SEÇİMLERE HAZIRIZ'  

Aylin Nazlıaka'dan sonra söz alan CHP İzmir Kadın Kolları Başkanı Nurdan Şenkal yaptığı açılış konuşmasında, "Yarın olacakmiş kadar yakin olan seçi̇mlere CHP örgütü olarak haziriz. Bu seçi̇mleri̇n sonucunu Cumhuri̇yet Halk Parti̇mi̇zi̇n kadin kollarinin yani̇ bi̇zleri̇n ve gençli̇ği̇n beli̇rleyeceği̇, partimizin ileri gelenleri tarafından her firsatta vurgulanmaktadır. Gerçekten bi̇z kadinlara çok büyük sorumluluklar düşüyor. İlçe başkanlarımız ve i̇l yöneti̇m kurulundaki̇ arkadaşlarımız tüm güçleri̇ i̇le çeşi̇tli̇ olumsuzluklara, maddi̇ yetersi̇zli̇klere rağmen “Ben deği̇l bi̇z“ di̇yerek çalişmalarina ara vermeden devam ediyorlar. Ki̇şi̇sel hirs ve beklenti̇lerden uzak, parti̇mi̇zi̇n gelmekte olan i̇kti̇darı i̇çi̇n, saha çalışmaları, yüz yüze temas ve dokunuşlarla i̇zmi̇r'inn öncülüğünü bi̇rkez daha gösterceğiz" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi