İl Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, yönetim kurulu olarak büyük önem verdikleri saha çalışmaları, ilçe ziyaretleri ve partiye yeni üye kazandırma çalışmalarının yönetim kurulunda konuşulduğunu ve zaten aralıksız sürdürülen saha çalışmalarının daha da yoğun bir şekilde devam ettirileceğini ifade ederek, şunları dile getirdi;

YÜCEL: VATANDAŞ KURTULUŞU VE UMUDU CHP’DE GÖRÜYOR

CHP İzmir olarak, son dönemlerde hiç görülmemiş bir yoğunlukla ilçelerimizde saha çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Saha da en çok ve en aktif çalışan partiyiz. Bu çalışmalarla, vatandaşımızın bizleri çarşıda, pazarda, tarlada, dükkanların da ve yanlarında olduğumuzu görmesi çok önemli. Çünkü sadece lafla, sloganla, vaatle vatandaşı ikna edemezsiniz. İnsanlar AKP iktidarından sonra bu ülkeyi yöneteceği kesin olan millet iktidarının çözümlerini duyup, gördükçe hem bize olan inançları hem de yarına olan umutları artıyor. Saha çalışmaları bizler içinde, ilçe ilçe farklılık gösterebilen sorunları yerinde tespit etmek ve buna göre çözümler üretmek açısından son derece yararlı oluyor. Yönetim Kurulumuzda saha çalışmalarının daha yoğunlaştırılması konusunda mutabık kaldık. Yönetim kurulumuz ayrıca, 2 Temmuz’da, Alsancak Havagazı Fabrikasında, Örgüt ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Oğuz Kaan Salıcı’nın katılımıyla düzenlenecek ve yaklaşık bin 200 vatandaşımızın partimize katılacağı üye katılım töreni düzenlenmesi konusunu da görüştü. CHP, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun “bize katılın” çağrısı sonrasında partimize artan katılımların mutluluğunu yaşıyoruz. 2 Temmuz’da düzenleyeceğimiz törenle de yüzlerce vatandaşımız partimize üye olacak. Genel başkan yardımcımız Oğuz Kaan Salıcı da bu tören de yer alarak, yeni üyelerimize seslenecek. Bu katılımlar gösteriyor ki, vatandaşımız umudu, kurtuluşu ve aydınlık yarınları CHP’de görüyor.  Bu katılımların gösterdiği bir diğer gerçekte, AKP iktidarı ve saray zihniyetinin algı oyunlarına, yalanlarına ve iftiralarına halkımızın zerre kadar itimadının olmadığıdır. Vatandaşlarımız, halkı düşünen, adaleti, hakça ve insanca bir düzeni inşa etme derdinde olan CHP’ye katılarak, saraya gerekli mesajı her seferinde veriyorlar.

BAYRAMLAŞMA TÖRENİ 7 TEMMUZ’DA

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu yapılan toplantıda aldığı bir diğer kararla,  CHP İzmir İl Başkanlığı kurban bayramı bayramlaşma töreninin, 7 Temmuz 2022 Perşembe günü saat 17.30’da, CHP İzmir il binasında yapılmasını kararlaştırdı.  
 

Editör: Haber Merkezi