İZ GAZETE - 31 Mart yerel seçim takvimi yaklaştıkça politikacılar istifalarını verip yeni aday adaylıklarının dosyalarını il ve ilçe teşkilatlarına sunmaya devam ediyor. 

CHP Karabağlar Belediye Başkan Yardımcısı Ceyhan Kayhan, yerel seçimler için görevinden istifa eden politikacılar arasında yerini aldı. Kayhan istifasını sunup CHP Konak Belediye Bakanlığı Aday Adaylığı dosyasını bugün Konak ilçe binasında İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu'ya teslim etti. 

Heyecanlı olduğu gözlenen Kayhan, aday adaylığı ile ilgili "Partimizde siyasetin merkezinde olan biriyim. Gençlik kolları başkanlığı, il gençlik kolları başkanlığı, il başkan yardımcılığı görevlerinde bulundum. Aynı zamanda partimizde siyasetin merkezi Konak’tır, Konak’ı biliyorum, tanıyorum. Turizmin, tarihin, özgürlüğün, dayanışmanın, ticaretin merkezi Konak’tır. Artık ülkede yaşamak zor, muhalif olmak zor. Bunların bilinciyle partimde mücadele ettim. Yerel yönetimlerde de deneyim sahibiyim. Halk soran, sorgulayan bir belediye başkanı istiyor. Bunun için de davaya inanan kişilerin görev almaları gerekiyor. Bu anlamda Konak’tan aday adayı oldum. Birlikte yaşamı güzelleştiren, insanlarımızın her geçen gün daha mutlu olduğu güçlü bir yerel yönetim hedefliyoruz." değerlendirmesinde bulundu. 

Editör: Haber Merkezi