Gizem TABAN/İZ GAZETE- Normalleşme sürecinin başlamasıyla siyasi partiler de çalışmalarına hız verdi. İzmir’de en güçlü siyasi parti konumunda olan Cumhuriyet Halk Partisi de (CHP) normalleşme süreciyle birlikte saha ve örgüt çalışmaları için düğmeye bastı. Uzun süredir pandemi nedeniyle birçok yüz yüze toplantıyı gerçekleştiremeyen CHP İzmir İl Örgütü 2 önemli zirveye imza atacak. 

İlk olarak 1 Temmuz Perşembe Günü saat 09.00’da CHP İzmir İl Yönetimi ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer bir araya gelecek. İzmir Marina’da gerçekleşecek kahvaltılı toplantıda belediye ve örgüt çalışmalarıyla ilgili görüş alışverişinde bulunulacak. 5 Temmuz Pazartesi ise CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, ilçe başkanlarıyla Tarihi Asansör’de kahvaltıda bir araya gelecek. Saat 09.30’da gerçekleşecek toplantıda parti içi çalışmalar masaya yatırılacak. 
Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘erken seçim’ çağrısının ardından saha çalışmalarını hızlandıran CHP İzmir’de, önümüzdeki günlerde il yönetim toplantılarının ilçelerde yapılması yönünde bir hazırlık olduğu da öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi