Gizem TABAN/İZGAZETE- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir’de önemli bir zirveye imza attı. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve Genel Sekreter Selin Sayek Böke’nin katılım gösterdiği yerel yönetimler ve örgüt ilişkisi ile iktidara gelmek için nasıl daha başarılı olunacağı gibi konuların masaya yatırıldığı çalıştayın ilk toplantısı Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleşti.
Programa İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmirli Parti Meclisi Üyeleri, İzmir Milletvekilleri, CHP Genel Başkanı Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, ilçe belediye başkanları, il yöneticileri ve ilçe başkanları da katıldı. Programın ikinci toplantısı yarın saat 12.00’da yine Tarihi Havagazı Fabrikası’nda yapılacak.  
İzgazete’nin edindiği bilgilere göre çalıştayda örgütteki sıkıntıların dile getirilmesi üzerine Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Salıcı’nın, ‘Bugün partimizi iktidara taşıyacak fikirleri ve önerileri konuşacağız. Belediye ve örgüt ilişkilerindeki sorunları yarın konuşacağız. Formata uyalım” minvalinde konuştuğu öğrenildi. Programda gruplar halinde çalışma yapıldı ve her masada bir grup sözcüsü yer aldı. Grup sözcüleri masada bulunanların görüş ve önerilerini dile getirdi.

İL YÖNETİMİ İLE BİR ARAYA GELDİLER

Toplantının sona ermesinin ardından Salıcı, Torun ve Böke il başkanlığı binasında il yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Toplantıda il yönetimi İzmir ile ilgili bilgiler verirken Salıcı, Torun ve Böke’nin partiyi iktidara taşımak için yapılması gerekenler hakkında genel değerlendirmede bulunduğu öğrenildi.

ASANSÖR’DE YEMEK

Öte yandan Salıcı Torun ve Böke’nin bugün saat 20.00’da Tarihi Asansör’de İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Parti Meclisi Üyeleri, İzmir Milletvekilleri ve Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile yemekte bir araya geleceği aktarıldı.

Editör: Haber Merkezi