İhtiyaç sahipleri ile yardımseverler arasında köprü olan ve dayanışma ağını büyütmeye çalışan İz Gazete, ‘Biz Varız’ dayanışma kampanyasını büyütmek için gerçekleştirdiği canlı yayına CHP Genel Başkan Yardımcısı Orhan Sarıbal konuk oldu.

Orhan Sarıbal Böyle bir kampanyayı düşünmüş olmak çok önemli ve en önemlisi de halk kelimesinin geçtiği böylesine halkçı bir projeyi hayata geçirmek olsa olsa İzmir'e yakışır.

Tarımın çok önemli olduğunu defalarca söyledik. İzmir yerelden, halktan, çiftçiden yana uzun bir süredir tarım politikaları ortaya koyuyor ve kamucu bir yaklaşımla halka ulaşıyor. Bugün yaptığımız şey elbette bunun parçası ve çok kıymetli. Genel başkanımız tarım raporu hazırladığımızı söyledi, doğrudur önemli bir tarım raporu hazırladık ve sunacağız. Türkiye bütün vatandaşlarını doyurmak zorunda. Gıda bir hak. Bugünlerde halkçı projeyi hayata geçiriyor olmak çok kıymetli ve çok önemsiyoruz. Biz de elimizden geleni sağlayacağız ama İzmir ve Tunç Soyer, kendine yakışanı yaptı. Sizler emeklerinizle ciddi bir katkı koydunuz. Bugün halkın yanında olmak günü. CHP elbette halkın yanında olmalı ve bu paradigmayı değiştirerek halktan yana olmalı. Bütün zorlukların altında emekçiler kalmakta ve biz emekçiden yanayız ve bu bozuk değiştirme adına elimizden geleni yapacağız" dedi.

Editör: Haber Merkezi